GSCimbom ölmek üzere mi?

Öldü mü?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir buluşma düzenleyelim :) Pazar çay falan, geçen dönemlerde halı saha ile toplanmamız gibi. Toplanalım , takılalım biraz :D

sen-ne-diyon-yarram_87399.jpg

Valla forumda fazla farkli kisiler goremiyorum.Bir sayfada bir uyenin 10 yorumu var tanidigimiz uyeler yorum yapiyor ama farkli uyeler yok fazla.

Ülke elden gidiyor, millet neyin pesinde.

Bu espriyi yapmadan gecemedim.

Forum kültürü eskisi gibi popüler değil artık keza insanlar futboldan soğudu, her forum yaşıyor benzer sıkıntıları.

Boş beleş adamların forumu işgal etmesindense aynı sayfada kaliteli adamların birden fazla yorumunu okumayı tercih ederim.

18.000 üyenin sadece 100-200'ü aktif. XenForo gibisini bırakıp , eski çağlardan kalmış vb'ye geçmemizde etkenlerden birisi. Eskiden yarışmalar falan da oluyordu şimdi o da yok. Normal yani.

Ama Biz Varken GSC YIKILMAZ !1!

Hayvani cezalar insanı soğutuyor, ondandır.
İnsaf pls. Olabildiğince nadir ceza veriyoruz 12numara'da Aykut'a "şerefsiz" dedim diye 6 ay yemistim :D Burda çok daha kisa. Hatta sinir bozucu maçlardan sonra vermiyoruz bile çoğunlukla.

Neyse. Bence birkaç sebebi var. İnsanların "forum" olayından daha çok Facebook Twitter vb sosyal medya ağlarında vakit geçirmek istemeleri. Benim takip ettiğim birçok forumda aktiflik düştü son 1 senedir.

Bize özel olarak forum sisteminin 2 kez değişmesini söyleyebiliriz. Maalesef pek de yapabileceğimiz birşey yoktu. İnsanlar da bu hususta haksiz sayilmaz. Ayrıca takimin kötü gitmesi, Aysalci-Terimci ayrılığı da etkili oldu.

Ancak bana sorarsanız asil sebep insanların eskiden daha çok tartışma ortamı olarak gormeleriydi burayı. Forumda ne derin tartışmalar okudum, dahil oldum. Acayip keyif vericiydi bunlar. Ama sonradan istikrarlı şekilde foruma kayıt olup "okumadim", " kilit" vb tavırlar içerisinde bulunan üye sayısında artış oldu. (Bu tarz şeyler önceden de yapılırdı ama nadiren, ve daha mizahî) Birçok kişi tartışma değil, laf sokma derdine düştü. Farklı görüşler asagilandi gerek futbolla ilgili olsun gerekse ilgisiz...

N5

Takımın durumu da etkliyor; iğrenç futbolu, futbolcuları, td'yi, kötü sonuçları görünce milletin morali bozuluyor, yazası gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt