cenk savaş
Kırmızı Üye
- 8 Mart 2010
- 1.846
- 0
- 1.146
Cevap: Sonuna kadar Rijkaard. ARKANDAYIZ!!
peh!
peh!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam elinde takım yok ama s.kurtuluş ve cana ile başlaması gerektiğini düşünüyorum
hala kadroyu beğenmeyen populist rijkaadcılar
kardeşim liverpoolun kadrosunu saydırtmayın bana ama bugün süper sistem kurmuş olan trabzon karşısında çok kötü oynadı bu adamlar
niye onların başında da var bir rijkaaard
kadroyu geçin bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlamayın
git takımımdan beceriksiz adam...
Rijkaard:Takım da kalite yok sakat çok.Aylardır defans oyuncusu istedim almadılar..
tabi canım koskoca dunya yıldızımız Arda utanmasa birde tesbihle gezecek sonra kadroda bısey yok de adam onundekı topa kosmuyor neysmıs efendım top ona gelecekmıs bakıyor oyle
Rijkaard'in oynatmaya calistigi sistem 4-2-3-1. Ama genelde on libero diye sahaya koydugu adamlarin kalitesizligi ve kabiliyetsizlikleri yuzunden takim 4-0-3-1 oynamak zorunda kaliyor. Yonetim bir an once transfer yapmalidir diyecegim ama artik yonetim falanda kalmadi sanirim. Tamamen dagildik.. Bu sene kume dusmesek bari. Yoksa millet Roterdam'dan sonra Galatasaray'i da kume dusurdu diye rijkaard'la alay edecek. Ki adamin zerre kadar sucu yok.
Kim çıkardı bu adamı tepemize? Adnan Polat ve şakşakçı bir grup taraftar.
José Mourinho :"Bir hocanın bir ülkeye gelip “ Bu benim sistemim ve oyun anlayışım” demesi mümkün değil. Eğer bir gün Pep Guardiola İngiltere’ye veya İtalya’ya giderse takımının Barça gibi oynayıp oynamayacağını görmek isterim. İnter de yapabildiklerimin aynısını Madrid’de bu oyun seviyesinde yapabilecek miyim acaba? İmkansız. Kültürel yaklaşım çok önemli".
José Mourinho :"Bir hocanın bir ülkeye gelip “ Bu benim sistemim ve oyun anlayışım” demesi mümkün değil. Eğer bir gün Pep Guardiola İngiltere’ye veya İtalya’ya giderse takımının Barça gibi oynayıp oynamayacağını görmek isterim. İnter de yapabildiklerimin aynısını Madrid’de bu oyun seviyesinde yapabilecek miyim acaba? İmkansız. Kültürel yaklaşım çok önemli".