GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Tamam elinde takım yok ama s.kurtuluş ve cana ile başlaması gerektiğini düşünüyorum

Yapmayın Cana döküldü ikinci yarı girdi ne yaptı? Ben de böyle düşünüyordum ama oyuna girdikten sonraki halini görünce anladım yanlış düündüğümü. Ama Serkan konusunda hak veriyorum.

Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

adam isyan ediyor

Israrla savunma oyuncusu istedim fakat alınmadı

Cevap: Sonuna kadar Rijkaard. ARKANDAYIZ!!

hala kadroyu beğenmeyen populist rijkaadcılar

kardeşim liverpoolun kadrosunu saydırtmayın bana ama bugün süper sistem kurmuş olan trabzon karşısında çok kötü oynadı bu adamlar

niye onların başında da var bir rijkaaard

kadroyu geçin bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlamayın

git takımımdan beceriksiz adam...

Yahu arkadaşlar lütfen şu adamı savunmak için paralamayın kendinizi! Savunulacak bir yanı yok ligdeki takımlar sanki hepsi 200 milyon dolarlık kadrolarla oynuyor. Rijkaard hatalarını yazdırtmayın bu taraftarın acısı var ama yazarım çok direnen olursa. Kardeşim düşünüyorum Allah korusun ya bize çıksaydı Liverpool! Facia olurdu 8'mi, 10 mu yerdik bilinmez.

Rijkaard'in oynatmaya calistigi sistem 4-2-3-1. Ama genelde on libero diye sahaya koydugu adamlarin kalitesizligi ve kabiliyetsizlikleri yuzunden takim 4-0-3-1 oynamak zorunda kaliyor. Yonetim bir an once transfer yapmalidir diyecegim ama artik yonetim falanda kalmadi sanirim. Tamamen dagildik.. Bu sene kume dusmesek bari. Yoksa millet Roterdam'dan sonra Galatasaray'i da kume dusurdu diye rijkaard'la alay edecek. Ki adamin zerre kadar sucu yok.

Madem rezil bir kadron var Şu takımı bi hırslandır bakalım Kendine güvenleri olsun Oyuncular moralli olsun Bu ne rahatlık ulan arda moralım bozuk der antremana katılmaz sahada hakeme bağırmalar artist artist yürümeler Sana kaptanlık verende hata ne Bir TD var ne yönetim ne kaptan ne takım oyunu hiç bir bk yok bitmişiz abi biz şu 2006 nın maçlarını izliyorumda o Kayseri erciyes maçı 2-2 den 4-2 ye gelen maç ne hırs takım oyunu herşey var Bitmişiz biz

Muhtemeln sezon sonu sözleşmesi bitince ayrılacak, vakit kaybetmeden, bir an önce ya sözleşme uzatılmalı burada kalacağında anlaşılmalı ya da işin sonu belli. Bir sezonu daha heba etmeden anlaşılmalı.Uamrım ikincisi gerçekleşir, her maç daha da kötüye girmemize rağmen aynı adamlarda ısrar etmesi, hazırlık kampını alt yapı ile doldurup resmi maçlarda nerdeyse hiç birini kullanmaması, maç içerisinde yaptığı değişiklikler, yedek kulübesine aldığı futbolcular, çok da umutlu değilim.

Rijkaard´i destekleyen herkesi "Rijkaard Resmini" Avatarina yerlestirmeye cagiriyorum..!! Forza Rijkaard..!!

tabi canım koskoca dunya yıldızımız Arda utanmasa birde tesbihle gezecek sonra kadroda bısey yok de adam onundekı topa kosmuyor neysmıs efendım top ona gelecekmıs bakıyor oyle

Kim çıkardı bu adamı tepemize? Adnan Polat ve şakşakçı bir grup taraftar.

Rijkard : Defalarca ısrarla savunma oyuncusu istedim ama alınmadı.Kalite yok sakat çok

Rijkaard'in oynatmaya calistigi sistem 4-2-3-1. Ama genelde on libero diye sahaya koydugu adamlarin kalitesizligi ve kabiliyetsizlikleri yuzunden takim 4-0-3-1 oynamak zorunda kaliyor. Yonetim bir an once transfer yapmalidir diyecegim ama artik yonetim falanda kalmadi sanirim. Tamamen dagildik.. Bu sene kume dusmesek bari. Yoksa millet Roterdam'dan sonra Galatasaray'i da kume dusurdu diye rijkaard'la alay edecek. Ki adamin zerre kadar sucu yok.

José Mourinho :"Bir hocanın bir ülkeye gelip “ Bu benim sistemim ve oyun anlayışım” demesi mümkün değil. Eğer bir gün Pep Guardiola İngiltere’ye veya İtalya’ya giderse takımının Barça gibi oynayıp oynamayacağını görmek isterim. İnter de yapabildiklerimin aynısını Madrid’de bu oyun seviyesinde yapabilecek miyim acaba? İmkansız. Kültürel yaklaşım çok önemli".

Ceza almak istemiyorum degmezsiniz yönetim.

Rijkaard gider yönetim kalırsa vay halimize! Ligde 3 maç kazandıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi davrananlar bizden değildir. Yönetim hemen istifa etmelidir!

José Mourinho :"Bir hocanın bir ülkeye gelip “ Bu benim sistemim ve oyun anlayışım” demesi mümkün değil. Eğer bir gün Pep Guardiola İngiltere’ye veya İtalya’ya giderse takımının Barça gibi oynayıp oynamayacağını görmek isterim. İnter de yapabildiklerimin aynısını Madrid’de bu oyun seviyesinde yapabilecek miyim acaba? İmkansız. Kültürel yaklaşım çok önemli".

Kültüre ayak uydurmaktansa kültürü değiştirmeyi seçiyor. Bu daha yüce, daha mükemmel bir şey değil midir?

Skibbe kötü hocaydı kovdunuz, Bülent Korkmaz antrenör değildi kovdunuz, Kalli bunaktı kovdunuz, Gerets'i arkasından sopayla kovaladınız.. Bu hocalar futboldan anlamıyodu da futbolcuların hiçmi suçu yok ? Bizim yerlilerimiz esasen futbola yabancı... Arkandayız Rijkaard !!

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın ihtiyacı, varolan futbol anlayışına uyum sağlayacak hoca değil, bir türlü sahip olmayı beceremediğimiz futbol anlayışı oturtmaktır. Bizde (Türk futbolu) bir sistem bile yok daha?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt