GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

sonuna kadar. en azından sezon sonuna kadar. dünya üzerinde bizi kurtarabilecek hiç bir teknik adam yok. rijkaard gitse de kalsa da bir şey değişmeyecek.

Bu satten sonra daha cok istiyorum Rijkaardin kalmasini ve sözlesmesini uzatmasini.

Hepsi gitsin Rijkaard kalsın. Rijkaard'ı göndermek için maçı satanlara yazıklar olsun.

Gscimbom bence tercumanla ugrasacagina rijkaard'a destek amacli bir site kursa cok daha makbule gecer.. hem sitenin iyi reklami da olur. Malum bizim medya bayiliyor bu tur sitelerin haberini yapmaya..

Mesela rijkaardforever.com adinda bir site super olurdu.

bir şekilde rijkaard'a olan taraftar desteğini göstermemiz lazım

Hepsi gitsin Rijkaard kalsın. Rijkaard'ı göndermek için maçı satanlara yazıklar olsun.

Katılıyorum. Rjkaardı göndermek için takımı satanlara yazıklar olsun. Keitayı gönderdiler, Elanoyu sakat olmadığı halde kadrodan çıkarttırdılar. Haldun üstüneli yediler.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Yönetim Rıjkaard'la sözleşmesini acilen uzatmalıdır.Takımda Rıjkaard'ı gitmesini bekleyip,sahada adeta bizle dalga geçen adamlar kadro dışı bırakılmalıdır.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Bu sefer teknik direktoru sabote eden futbolcularin gitme zamanidir.

Yönetim Rıjkaard'la sözleşmesini acilen uzatmalıdır.Takımda Rıjkaard'ı gitmesini bekleyip,sahada adeta bizle dalga geçen adamlar kadro dışı bırakılmalıdır.

yönetimde bunu yapacak çap yok malesef

Biz rikoyu seviyoruz...tavır alan futbolcuları kınıyoruz.işinizi yapın.

scaled.php

Seni o kulübede tek başına oturtanlar utansın Rijkaard. Yönetimin de seni satan oyuncunun da yakasındayız.

yönetimde bunu yapacak çap yok malesef

O zaman yönetim gidecek.Veya taraftar yaptırtacak.Bu forumun %99u yeni sezonda ''aslantepe kadronuz'' konusuna,Mustafa'yı,Barış'ı,Servet'i almıyordu.Ama yönetim inatla takımda tuttu.Eksik yerler belliyken oraya transfer yapmadı.Bak Fener'liler nasıl takır takır iki tane kanat adamı bir tane santrafor aldırdı.Hatta stoperde aldırıyorlar.Artık bizimde olaya el atma zamanımız geldi.Şu Aykut Kocaman'a sağlanan imkanlar Rıjkaard'a sağlansa şimdikinin tam tersi durumda olurduk.

Gscimbom bence tercumanla ugrasacagina rijkaard'a destek amacli bir site kursa cok daha makbule gecer.. hem sitenin iyi reklami da olur. Malum bizim medya bayiliyor bu tur sitelerin haberini yapmaya..

Al domaini, kur hocam. Biz de link verelim destekleyelim. :)

3 gün sonra "İstifa Rijkaard" diyenler, "Forever Rijkaard" diyenlerden kat ve kat fazla olursa (ihtimal dahilindedir) ne yapacağız?

Yonetimin burada normatif olmak yerine, pozitif olması gerekmez mi? Yoneticiler dahil herkes kendi gorusune gore başlık acabilir ama kalkıp bunu gscimbom adına yapmamalı.

RIJKAARD helal olsun sana.Maçtan sonraki açıklamalarını dinleyince anladım ki çok büyük adamsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt