GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Malesef ben de %100 değilim ama Rijkaard'ı Neskeens ve diğer iki yardımcısı ile beraber getirmek, bir de onlarla beraber planlama yaparak altyapıya da ona göre yeni bir Hollandalı hoca getirmek, Beylerbeyi yükünü elden çıkararak yöntem değiştirmek gibi icraatlere bakınca umutlanıyorum. Demek ki geniş kapsamlı ve uzun vadeli bir plan düşünüyorlar gibime geliyor.

Evet bende umutluyum sırf bu nedenlerden dolayı Rijkaard gitmeyecek diye. Çünkü düşünün yani bir adam getiriyorsunuz sistem adamı süper bir futbol adamı Adnan Polat kendiside dedi Avrupa'da en iyi teknik ekip bizde diye bunu oda biliyor. Sonrasında alt yapıya hollandalı bir futbol adamı geliyor. Neden ? Altyapıdan çıkanlar sisteme uygun olsun diye yani çıkan futbolcular oynayacağımız sisteme yabancı kalmayacak. Bu da demektir ki uzun vaadeli düşünüyoruz.

Yani Rijkaard'ı uzun vaadeli takım başında tutmaz ise zaten neden Hollandalı bir adamı altyapıya getirsin ? Kısa vaadeli böyle bir plan düşünülmez zaten ki akla mantığa aykırı bir olay. Bu yüzden Adnan Polat'ta uzun vaadeli düşünüyor diyorum ve beni de bu durumlar rahatlatıyor Rijkaard'ın kalması konusunda ve uzun vaadeli planlar konusunda.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Çünkü Rijkaard tarzı vizyonu geniş, başarıya ulaşmak için çabalayan ve güzel futbol oynatan teknik direktörler bu dünyaya fazla gelmiyor..

İnadına ulan inadına hatta ölümüne hatta boğazım yırtılana kadar RIJKAARD

Çünkü İBB maçındaki organize atakları izlediğim hiçbir Galatasaray maçında görmedim.

Rijkard buraya geldiyse ve bu kadar iyi sistem oturtmak için çalışıyorsa kovulmadıkça gitmez bu tür adamlar.Heleki zoru başaran bir insansa eminim bunda rijkard bizi hem avrupada hem ligde kupalarla sevindiricek..

çünkü bu adam gerçektende takımımıza sınıf atlattı.herşey puan değil.sonuna kadar yanındayız.

Çünkü taraftar olarak arkasındayız galibiyette mağlubiyette beraberlikte farketmez...

Çünkü vizyonu var.

Çünkü takımımızın maçına kendimi kaptırmış izlerken birden kameralar kulübede ona dönünce hala irkiliyorum, hala inanamıyorum. Lütfen bu futbol dehasını elimizden kaçırmayalım ve devre arasında sözleşmesini uzatalım.

Sonuna kadar Rijkaard Allah'ın izniyle Rijkaard bizim Sır Alex Ferguson'umuz olucak.

Cunku vizyonu genis, gercek futbol oynattirmaya calisiyor, buyuk bir takim kurmaya calisiyor, avrupanin buyugu olmak icin ugrasiyor, avrupada sayilacak bir kulup kurmaya calisiyor

Yani = = = > Soru: "Parmaklarinla sayabilecegin Avrupanin buyuk kuluplerini sayarmisin lutfen" diye bir soru soruldugunda bir futbol severe dunyanin neresinde olursa olsun bu cevabi versin diye ugrasiyor:

Cvp: Evet sayabilirim: Real madrid, Barcelona, Manchester united, liverpool

ve GALATASARAY"
desinler diye ugrasiyor

Arkasinda bir futbol ekolü birakiyor ayni Barcelona gibi, butun kupalara uzaniyorlar ve en son dunya kulupler kupasini kazandi barcelona

takim daha dogru dürüst futbol oynamiyor ama sadece 1 puanla gerideyiz

sistem otursun bu takim türkiyedeki her takima rahat 5 tane atar fener dahil

takim daha dogru dürüst futbol oynamiyor ama sadece 1 puanla gerideyiz

sistem otursun bu takim türkiyedeki her takima rahat 5 tane atar fener dahil

Son haftalarde iyiydik yani Belediye maçı olsun, Antalya'daki maçı çevirmemiz olsun, Gençlerbirliği maçının ilk yarısı olsun herkesin yorumlarını okuyorum mesela çok süper muhteşem böyle oynayın yenilin felan görüyorum baya. İkinci yarı daha da çıkışa geçeçiz inşallah. Seneye de artık Allah kerim :D.

Son haftalarde iyiydik yani Belediye maçı olsun, Antalya'daki maçı çevirmemiz olsun, Gençlerbirliği maçının ilk yarısı olsun herkesin yorumlarını okuyorum mesela çok süper muhteşem böyle oynayın yenilin felan görüyorum baya. İkinci yarı daha da çıkışa geçeçiz inşallah. Seneye de artık Allah kerim :D.

rijkaard'in kafasindaki oyunun daha yarisini bile oynamiyoruz suanda

cok hatalarimiz var ama buna ragmen liderin sadece 1 puan gerisindeyiz

bu sistem otursun gelecek sezon ben her mac en az 3-4 gol bekliyorum

yeni stadimizda 8 tane atacagimiz maclar bile olucak yeterki rijkaard'a ve takima destek verelim

Çünkü; çok efendi bir tip..Kızım olsa verirdim.

:D

Rijkaard, eğer TSL'in bu pislik dolu, hileli, şaibeli ortamını 2. yarı da tenefüs ederse GS li taraftarlardan özür diler ve çeker gider. Lucescu gibi adam bile dayanamadı.

Emek ver,çalış didin birileri hakkını sonuna kadar gasp etsin.

Rijkaard TR ye 3 gömlek fazla bir marka başka hoca olsa hakemlere bindirir Azize ye vs müridlerine giydirirdi. Adam alenen hakkımız gasp edilen maçlarda bile 1 kere hakem demedi. Hatta hakemlere destek verdi. Burası Türkiye insanlık yaparsan arkana geçerler bunu okursun umarım Rijkaard.

Fatih Terim'de sistemi oturtana kadar çok çile çekti az 4-5 tane yediği günler olmadı. Rijkaard'da sistemi oturtunca önümüzde kimse duramıcak. Güzen günler çok yakında.

Bir sistem takımı olmaya başladığımızı kanıtladığı için daha ilk devre arasında.

Çünkü,Marka insan.

Bu durumdan memnun olmadım çünkü ben bir Fenerliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt