GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Yapilanma icin en onemli isim oldugu icin, en dogru kisi oldugu icin, medya ile bas edecek icin kariyerli bir antroner oldugu icin, avrupada rakiplerimizi bir iki degil 3 4 defa dusundurecek olacagi icin. Genc yetenekler icin en uygun isim oldugu icin.

Bu yil sadece ve sadece bir yapilanma idir. Sampiyonlar ligine girelim yeter, olmazsa da cani sagolsun gelecek yil isimize daha saglam bakariz. karamsarliga hic gerek yok. Sabir ve destek ile medyanin oyununa gelmeden yuruyedur Galatasarayim

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Bu topic kilitlensin sözünde duran yok ya da balık hafızalı çok

yapilanma icin en onemli isim oldugu icin, en dogru kisi oldugu icin, medya ile bas edecek icin kariyerli bir antroner oldugu icin, avrupada rakiplerimizi bir iki degil 3 4 defa dusundurecek olacagi icin. Genc yetenekler icin en uygun isim oldugu icin.

Bu yil sadece ve sadece bir yapilanma idir. Sampiyonlar ligine girelim yeter, olmazsa da cani sagolsun gelecek yil isimize daha saglam bakariz. Karamsarliga hic gerek yok. Sabir ve destek ile medyanin oyununa gelmeden yuruyedur galatasarayim

:005:

Hayatında oynadığı en önemli maç halı sahada baklavasına yapılan maçlar olduğu halde, futbolu en iyi ben bilirim mantığındaki çok değerli(!) futbol ulemalarımız karşısındaki duruşu için bile 5 yıllık sözleşme imzalanmasını istiyorum. Keşke, teknik direktörlük kariyerini burada tamamlasa.

:005::005::005:
yapilanma icin en onemli isim oldugu icin, en dogru kisi oldugu icin, medya ile bas edecek icin kariyerli bir antroner oldugu icin, avrupada rakiplerimizi bir iki degil 3 4 defa dusundurecek olacagi icin. Genc yetenekler icin en uygun isim oldugu icin.

Bu yil sadece ve sadece bir yapilanma idir. Sampiyonlar ligine girelim yeter, olmazsa da cani sagolsun gelecek yil isimize daha saglam bakariz. Karamsarliga hic gerek yok. Sabir ve destek ile medyanin oyununa gelmeden yuruyedur galatasarayim

Hayatında oynadığı en önemli maç halı sahada baklavasına yapılan maçlar olduğu halde, futbolu en iyi ben bilirim mantığındaki çok değerli(!) futbol ulemalarımız karşısındaki duruşu için bile 5 yıllık sözleşme imzalanmasını istiyorum. Keşke, teknik direktörlük kariyerini burada tamamlasa.

Brava :2_thumbs_up_-_anima

Yapilanma icin en onemli isim oldugu icin, en dogru kisi oldugu icin, medya ile bas edecek icin kariyerli bir antroner oldugu icin, avrupada rakiplerimizi bir iki degil 3 4 defa dusundurecek olacagi icin. Genc yetenekler icin en uygun isim oldugu icin.

Bu yil sadece ve sadece bir yapilanma idir. Sampiyonlar ligine girelim yeter, olmazsa da cani sagolsun gelecek yil isimize daha saglam bakariz. karamsarliga hic gerek yok. Sabir ve destek ile medyanin oyununa gelmeden yuruyedur Galatasarayim

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Aklın yolu bir olduğu için.

Çünkü Rijkard dünyanın en iyi teknikdirektörü olmasada ondan daha iyisi yok

Rijkaard birşey dese Dünya'da olay oluyor,Dünya'nın merkezinde olmak için Rijkaard kalmalı elbette,Galatasaray ismini ezberlemeleri için Rijkaard,sistemimiz için Rijkaard,karizma için Rijkaard,bilgi için Rijkaard!

Yalnızca Galatasaray için değil Türkiye için bir nimet Rijkaard!

Biglin gökberkin bi lafı var ; bizim en iyimizin kariyeri 4 sene tercüman , 2 sene fotomaç ,2 sene hürriyet ama eleştirdiğimiz adamın 8 sene milan , 2 sene barcelona ,3 sene hollanda diye .

üstüne laf var mı ?

Başlarda Rijkaard 'ı medyanın gazına gelerek eleştirirdim.Ama gerçekleri görmeyi yavaş yavaş da olsa sizler sayesinde öğrendim.Teşekkürler.

En az 4 yıl kalmalı diye düşünüyorum.

Bu linki kulübe göndermeden önce, hıncal uluç denen dinazora göndermek lazım.

Biglin gökberkin bi lafı var ; bizim en iyimizin kariyeri 4 sene tercüman , 2 sene fotomaç ,2 sene hürriyet ama eleştirdiğimiz adamın 8 sene milan , 2 sene barcelona ,3 sene hollanda diye .

üstüne laf var mı ?

Bilgin'i bu yüzden seviyorum.

Hıncal ULUÇ'a yollarsak bir tarafları kalkmaya başlar.

Yalniz 2 sene Barcelona degil, 5 sene olacakti o..Ama Bilgin dogru bir insandir.

Farkli bir kisilik ama dürüst ve dogrucu

PES, FM, CM gibi oyunlar oynamayan bir "Futbol Cahili!" olarak hocamıza güveniyorum. Sabırla, sebatla, inadına....

Böyük futbol alimlerine(!) rağmen: Yürüyedur F.Rijkaard!

üstüne laf var mı ?

;):2_thumbs_up_-_anima

Derwall'dan sonra ikinci bir futbol devrimini beklediğimiz hocamızdan uzak dursunlar. Biz, günlük başarıları feda ettiğimize and içtik bir kere.

sonuna kadar frannnkkkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt