GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Bu takim 11 macta Fener'i 1 kere yenmis, hepsi de Rijkaard'in eseri heralde. Terim varken 6-0 yenilmedik mi? Lucesku Fenere karsi cok mu parlakti? Ben istikrardan ve plandan yanayim. Bu sene de hicbisey bitmedi ama onumuzdeki sene, sistem, takim, hoca oturunca hersey bundan cok daha iyi olacaktir. Getir yeni bi hoca herseye bastan baslayalim nereye kadar? Rijkaard'la 5 sene degil 10 sene istiyorum. Hadi bi de ornek vereyim, Alex Ferguson'un ilk alti senesinde ManU ligi sirasiyla 11, 2, 11, 13, 6 ve 2. olarak bitirmis. ilk sampiyonluk 7. senede gelmis. Burada Rijkaard'i gonderelim diyenler hic bosuna uluslararsi buyuk kulup olacagiz demesin. Samimi olsunlar, tek hedefimiz Fener'i yenmek desinler.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

bakalim bu sezon nasil bitecek ona göre karar kilina

Rijkaard kesinlikle KALMALIIII.

Her gelen hocayla 5 yillik sozlesme istiyoruz sonu husran :) Gelecek hocayla 5 yillik sozlesme falan istemeyelim :)

5 yılmı geçti acaba da sonu hüsran diyorsun?

5 yılı geçtim 1 sezon bile tamamlanmamış fener ve bjk ile puan farkın 2.. En kolay fikstür sende.. Bu olayın hüsranı nerde anlamış değilim..

Ayrıca 4. bitirsek bile sezon başında bu forumda olan kişilerin %90 ı ilk 5 te bitirmesek bile rijkardla 5 yıl sözleşme demiyormuydu.. Ne kadar dönebiliyor bir insan 1 maçta inanamıyorum size..

Ama şunuda unutmayın .. çok değil pazartesi.. bu takım sivasa 5 atsın aynı kişiler ne diyecek bakalım..

çünkü istikrar için.

İsteyen 10 yılda takımın başında Rijkaard'ı görmek isteyebilir ama ben şahsen 5 yıllık falan sözleşme istemiyorum.Kişisel görüşüm budur.alıntı yapılmayıp cevap yazılmazsa sevinirim.

İsteyen 10 yılda takımın başında Rijkaard'ı görmek isteyebilir ama ben şahsen 5 yıllık falan sözleşme istemiyorum.Kişisel görüşüm budur.alıntı yapılmayıp cevap yazılmazsa sevinirim.

:asd:

Kafasındaki sistem;

1- Ofsayt taktiği uygulamak (Bkz. Antalyaspor maçı)

2- Skor üstünlüğü yakalayınca iç sahada bile son yarım saat kapanmak (Bkz. Eskişehir,Manisa,İBB maçları)

3- Adam adama savunma uygulamak (Bkz. Mehmet Topal-Alex)

4- Savunmadan şişirme toplar yollatmak (Bkz. Caner)

5- Çıkan futbolcunun mevkisiyle aynı futbolcu alıp kalan dakikaları bu şekilde geçirnek Örn: Baros-Nonda değişikliği (Bkz. İlk yarıdaki maçlar)

6- Sakat olduğu yüzünden anlaşılan adamı sırf oynamak istiyor diye oynatıp 3-4 hafta oynamayacak duruma gelmesini sağlamak (Bkz. Arda)

7- Hiçbir önemli maç kazanılamadığı ve takımda disiplinsizlik olduğu apaçık ortadayken Türk futbolcuları Barcelonalı futbolcularla bir tutup maç öncesi kampına almamak. (Bkz. Her maç)

8- Saha kenarındayken duruşuyla futbolculara güven vermek, onları motive edici konuşmalar yapmak yerine taktik konuşmaları bile Neeskens'e yaptırmak. (Bkz. Çoğu maç)

Bazen işler ters gider aksamalar olur ya da hedef kalmaz. Ama birşey var sabır ve inanç. Hoca değişikliği geçici çözümdür. Bu takımda son 5 yıldan birçok oyuncu var. Rijkaard ya da ekibinin aldırdığı oyuncu sayısı zaten az. Hani tüm suç ya da hata onda demek hata olurç Evet bir sistem oturtamadık ama bu da zamanla olucaktır. Bize düşen sakin ve anlayışlı olmaktır. Hocamız kim olursa olsun. Umarım ilk 2 de bitirip maddi ve manevi anlamda güzel bir ilk sezon geçirmiş olucağız. Seneye umudum daha çok.

Destek zamanı bu zamandır dostlar.

Sonuna kadar Rijkaard diyorum, her koşulda desteğimi belirtiyorum. Bu seneyi zaten kendi adıma feda etmiştim ben. Son maçta ise iyice sakatlar, hazır olmayanlar, cezalılar arttı. Hem de hepsi en önemli oyuncularımızdan oluşuyordu. Herneyse.

Desteğim sürüyor, sonuna kadar Rijkaard. 5 yıl değil 10 yıllık sözleşme imzalasın !

Destek zamanı bu zamandır dostlar.

Sonuna kadar Rijkaard diyorum, her koşulda desteğimi belirtiyorum. Bu seneyi zaten kendi adıma feda etmiştim ben. Son maçta ise iyice sakatlar, hazır olmayanlar, cezalılar arttı. Hem de hepsi en önemli oyuncularımızdan oluşuyordu. Herneyse.

Desteğim sürüyor, sonuna kadar Rijkaard. 5 yıl değil 10 yıllık sözleşme imzalasın !

Tanrım sana şükürler olsun.

Bir tane beni anlayan insan çıktı.

Sonuna Kadar Arkandayız.. Kadife ayaklı Cesur Yürekli Hocam !!!

Sonuna kadar Riijkard.

Sonuna kadar Rijkaard. İnanmayanlar parazit yapmasın.

5 az olmaz mı?

Lafımızı yemedik.Tam destek devam ediyor.

Herşeye rağmen destek. Hocayı değiştirsek gelecek sene daha iyi olacağı anlamına gelmez. 1 sene kayıp bize o kadarda fazla şey kaybettirmez. Bursa şampiyon olursa bu yıl oynanmamış gibi olur.

Tribünler haftaya Rijkaard'a destek vermeli mutlaka. Aksini yapmamalılar,yapabilirler hiç belli olmaz giderler Rijkaard istifa derseler yuh artık !

Rijkaard sistemi 1 yılda oturtmak için gelmedi buraya.Madem yönetim aldı.Arkasında duracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt