GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kOmodo ejderleri iyice dagitti. aSlan'in psikolojisi iyi degil. Resmen gömdü Mert'i. Mert daha yaşamaz :D
Yakında aklına eser Mert'in kellesini alır doğru diyorsun hiç belli olmaz :D Düzenlenecek ilk offical yarışmada yaşanacak muhtemel bir başarısızlıkta tüm sorumluluğu Mert GÜLMEZ kardeşimize atıp kellesini masasına istemek için lobiye kabul etmiş bile olabilir :D Aslan Türkoğlu bu sağı solu hiç belli olmaz :D

Neyse puanlama işi bitti. Arda ağabeye göndereyim de kurtulayım :D

playlistte aynı grubun birden fazla şarkısı var. yasak değil miydi??

Yakında aklına eser Mert'in kellesini alır doğru diyorsun hiç belli olmaz :D Düzenlenecek ilk offical yarışmada yaşanacak muhtemel bir başarısızlıkta tüm sorumluluğu Mert GÜLMEZ kardeşimize atıp kellesini masasına istemek için lobiye kabul etmiş bile olabilir :D Aslan Türkoğlu bu sağı solu hiç belli olmaz :D

aslan türkoglu forumun Süleyman Demirel'idir

Süleyman Demirel: dün dündür bugün bugündür

Puanlarımı göndermiş bulunmaktayım, bundan sonrası Arda ağabey de.

Yakında aklına eser Mert'in kellesini alır doğru diyorsun hiç belli olmaz :D Düzenlenecek ilk offical yarışmada yaşanacak muhtemel bir başarısızlıkta tüm sorumluluğu @Mert GÜLMEZ kardeşimize atıp kellesini masasına istemek için lobiye kabul etmiş bile olabilir :D @Aslan Türkoğlu bu sağı solu hiç belli olmaz :D

Tüm enerjinizi Aslan kardeşimi çekiştirmek yerine kendi lobiniz için harcasanız daha makbule geçer.

Herhalde ilk defa bir playlist bütünüyle mobil dostu.

Şarkıların tamamı ekstra bir aksiyona gerek kalmadan cepten dinlenebiliyor.

Ağlamak istiyorum. ;(

Tüm enerjinizi Aslan kardeşimi çekiştirmek yerine kendi lobiniz için harcasanız daha makbule geçer.
Öyle olduğu için eziliyorsunuz zaten :D Son yarışmalarda ilk 3 puan açıklandıktan sonra terkedip gidiyorsun tabi olanları gördüğün yok :D Arka arkaya kazandığımız kürsü işgalleri ile rakip lobileri zaten bitirdik. O iş çoktan kapandı :D Hala daha cami imamı gibi vaaz vermeyi bırakınız lütfen Aslan bey kardeşim :asd22:

Bakıyorum da kedi lobisi ve porsuklar sayemizde kardeş olmuş.
Yok la en son Komodinlerle Kediler birleşiyorlardı :D Kutsal ittifak mı ne kuruyormuşsunuz galiba öyle diyordu @Mehmet Arslaner :D Hatta bir ara Aslan ile konuşayım o komodin ne şerefsiz bir hayvandır değiştirelim gibisinden bir ibare de kullandığı rivayet edilmektedir :asd22:

Yalniz yine seçtiği şarkı ile birinci olursam sağ çıkamam herhalde bu sefer. Ama güzel şarkı seçtim be.:)

Puanlarımı gönderdim. Hayırlara vesile olsun :asd22:

Öyle olduğu için eziliyorsunuz zaten :D Son yarışmalarda ilk 3 puan açıklandıktan sonra terkedip gidiyorsun tabi olanları gördüğün yok :D Arka arkaya kazandığımız kürsü işgalleri ile rakip lobileri zaten bitirdik. O iş çoktan kapandı :D Hala daha cami imamı gibi vaaz vermeyi bırakınız lütfen Aslan bey kardeşim :asd22:

Yok la en son Komodinlerle Kediler birleşiyorlardı :D Kutsal ittifak mı ne kuruyormuşsunuz galiba öyle diyordu @Mehmet Arslaner :D Hatta bir ara Aslan ile konuşayım o komodin ne şerefsiz bir hayvandır değiştirelim gibisinden bir ibare de kullandığı rivayet edilmektedir :asd22:

Bu laflardan sonra kellen artık benim helalimdir abi. :D Hatta ibreti aleme ders olsun diye Barış'ın da kellesini yarın kahvaltıda tüketeceğim. :D

Bu laflardan sonra kellen artık benim helalimdir abi. :D Hatta ibreti aleme ders olsun diye Barış'ın da kellesini yarın kahvaltıda tüketeceğim. :D
Alabiliyorsan helalindir doğru :D Hem senin helalin bence mırmırların malum liderinin kellesidir;

cat_head_on_serving_plate_by_shortstackefx.jpg

:D :D

Puanları yolladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt