Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Size layik olucagim abi teşekkür ederim özelden talimatlarini bekliyrom abi.Estağfurullah aziz kardeşim. Artık Mert bir Komodo Ejderisin. Tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun.![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size layik olucagim abi teşekkür ederim özelden talimatlarini bekliyrom abi.Estağfurullah aziz kardeşim. Artık Mert bir Komodo Ejderisin. Tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun.![]()
![]()
Listedeki en güzel şarkıyı yollayan kardeşime de tebriklerimi iletiyorum. Hakkını vereceğiz elbet.
Listedeki en güzel şarkıyı yollayan kardeşime de tebriklerimi iletiyorum. Hakkını vereceğiz elbet.![]()
Aslan abim guzelce beynimi yikamistir artık çok geç.
Teşekkür ediyorum
Sen ilk yollayanlardandın di mi?
O yüzden bahsettiğim şarkı olacağını sanmam renktaş boşuna teşekkür etme
Benim dediğim şarkı "meraklısına" tarzında bir şarkı. Seninse de helal olsun tabii.![]()
Bu bir istisna olsunHayır, ÖM paylaşımı yasak bilmiyor musun ?![]()
Sen ilk yollayanlardandın di mi?
O yüzden bahsettiğim şarkı olacağını sanmam renktaş boşuna teşekkür etme
Benim dediğim şarkı "meraklısına" tarzında bir şarkı. Seninse de helal olsun tabii.![]()
Bir insan kendi lobi mensubuna ancak bu kadar hakaret edebilirAlan razı veren razı kardeşim.Sana ne oluyor? Ayrıca Mert kardeşim bizim yarışma tempomuzu artıracak.
![]()
Ben de dinleyip, puanlayacağım fasulyeden![]()
Alan razı veren razı kardeşim.Sana ne oluyor? Ayrıca Mert kardeşim bizim yarışma tempomuzu artıracak.
![]()
Yönlendirme serbest anasını satayım, yapın dibine kadar bu yarışma![]()
Hoaydaa
Yönlendirme yok abi o cümlede yav. Mesaj nizami![]()
Yönlendirme yapabilirsiniz, bu yarışma serbest![]()
Hoaydaa
Yönlendirme yok abi o cümlede yav. Mesaj nizami![]()
Zaten içinden gelerek puanlamayacağından eminiz. Hep oyunlar, senaryolar![]()