- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
![]()
:asd22:
Ahahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
:asd22:
Kimin sayesinde oldunuz acaba Mehmet BeyO hakir gördüğünüz halk çocukları verdi oyları size
![]()
Evinde antrikot dövemeyen, wok tavası olmayan garibanların oyu ile seçilmiş, gelmiş burada bize hava atıyor.
P.S: Bu wok tava antrikot da mı dövüyormuş, orasını kaçırdım, tam anlamadım ben![]()
![]()
Ben o antrikotu kilim markası sandım ilk![]()
Vallahi görünen o ki seni beni bile döver ağabeyEvinde antrikot dövemeyen, wok tavası olmayan garibanların oyu ile seçilmiş, gelmiş burada bize hava atıyor.
P.S: Bu wok tava antrikot da mı dövüyormuş, orasını kaçırdım, tam anlamadım ben![]()
![]()
Evinde antrikot dövemeyen, wok tavası olmayan garibanların oyu ile seçilmiş, gelmiş burada bize hava atıyor.
![]()
Ben o antrikotu kilim markası sandım ilk![]()
Leğen'de hot pot yapıyormuş ağabey. Antrikotu kasapta dövdürmediği içinde wok tavada usulünce hal ediyormuş![]()
Aynen ben de yatıyorum, bunun bir de sabah uyanması var, bu arada hatırlatayım yarın yarışma sonuçları açıklanırken, hepimiz için hiç hayırlı olmayan şeyler olacak, gardınızı alın![]()
Ben gidiyorum yahuYoksa hiç uyku uyuyamayacağım
Bombalar üst üste geliyor
![]()
AhahahhahahhahWok tavayla şarap içip tuvalet ihtiyacı için Amasra'dan dolaşan Beyaz Türk