GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyazturk.jpg

:asd22:

Ahahahahah

Kimin sayesinde oldunuz acaba Mehmet Bey :D O hakir gördüğünüz halk çocukları verdi oyları size :D

Evinde antrikot dövemeyen, wok tavası olmayan garibanların oyu ile seçilmiş, gelmiş burada bize hava atıyor.

P.S: Bu wok tava antrikot da mı dövüyormuş, orasını kaçırdım, tam anlamadım ben :D :D

Evinde antrikot dövemeyen, wok tavası olmayan garibanların oyu ile seçilmiş, gelmiş burada bize hava atıyor.

P.S: Bu wok tava antrikot da mı dövüyormuş, orasını kaçırdım, tam anlamadım ben :D :D

Ben o antrikotu kilim markası sandım ilk :D

Vallahi görünen o ki seni beni bile döver ağabey :D Kolay değil beyaz türk tavası bu :asd22:

Ben gidiyorum festival filmi izleyeceğim, ardınızda gencecik bir insana ait kırık bir kalp bıraktığınızı biliniz.

Leğen'de hot pot yapıyormuş ağabey. Antrikotu kasapta dövdürmediği içinde wok tavada usulünce hal ediyormuş :D

Ben gidiyorum yahu :D Yoksa hiç uyku uyuyamayacağım :D Bombalar üst üste geliyor :D

Wok tavayla şarap içip tuvalet ihtiyacı için Amasra'dan dolaşan Beyaz Türk

Aynen ben de yatıyorum, bunun bir de sabah uyanması var, bu arada hatırlatayım yarın yarışma sonuçları açıklanırken, hepimiz için hiç hayırlı olmayan şeyler olacak, gardınızı alın :D

Aynen ben de yatıyorum, bunun bir de sabah uyanması var, bu arada hatırlatayım yarın yarışma sonuçları açıklanırken, hepimiz için hiç hayırlı olmayan şeyler olacak, gardınızı alın :D

Aslan kazanmıştır :D Başka ne olacak :D

Arda ağabeyim hürmetler. Orta derece dinolar sizinde gözlerinizden öperim. Sağlıcakla :D

Haydi cümleten iyi sabahlar, rüyanızda wok tava görün :D

İyi sabahlar wok tavalı ...Ulan hala gülüyorum wok tava nedir ya ahahhahaha

Neyse kaçtım :D

Haydi beyler ben de kaçıyorum. Bu wok tava muhabbeti daha bitmez onu söyleyeyim :D

Selamlar, puanlarını göndermeyen arkadaşları wok tavası ile döveceğiz haberiniz olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt