GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktım şimdi, Safranbolu' dan gidiliyormuş, tabi Rize üzeri gidersen :D :D

Ben de baktım, hiç öyle bir şey yok :D

Yemin töreninin saati denk gelsin diye yolu uzatmıştık galiba, geze geze gitmiştik. Ama yine de tam emin değilim, safranbolu değil de başka bir yere gitmiş olabiliriz epey oluyor çünkü hatırlamıyorum.

Sarımtrak fransız o kardeşim bu yüzden Unesco Dünya Mirası falan umrunda olmaz adamın :asd22: Rastlaşsak iyi olurdu elbet :D Tepede bir yerde bir müze vardı ismini unuttum harikaydı çok beğenmiştim. Hatta müze binasının yanında Nizamiye girişi vardı :D Bir de mağarayı hatırlarım ama ismini gene hatırlayamadım :38573:
Biliyorum ama hiç girmedim fazla yokuştu :D

Sarımtrak fransız o kardeşim bu yüzden Unesco Dünya Mirası falan umrunda olmaz adamın :asd22: Rastlaşsak iyi olurdu elbet :D Tepede bir yerde bir müze vardı ismini unuttum harikaydı çok beğenmiştim. Hatta müze binasının yanında Nizamiye girişi vardı :D Bir de mağarayı hatırlarım ama ismini gene hatırlayamadım :38573:

Bulak mağarası. Ama Mehmet'e sorsan Mencilis'tir :D

Ben de baktım, hiç öyle bir şey yok :D

Yemin töreninin saati denk gelsin diye yolu uzatmıştık galiba, geze geze gitmiştik. Ama yine de tam emin değilim, safranbolu değil de başka bir yere gitmiş olabiliriz epey oluyor çünkü hatırlamıyorum.

Olsun, biz güldük ya sen ona bak :D

Bende geçen yaz Fransa'ya gittim, louvre müzesinde çok güzide eserler var. Yemişim unescoyu.

Arkadaş bu wok tavaya bir navigasyon sistemi koyamamışlar mı, adamı Amasra' ya giderken Safranbolu' ya uğramak zorunda bırakmışlar. Ayıp valla :D

Buldum beyler Mehmet'in pozunu :D Haklı çıktım :D

IMG_3089.JPG

Karşınızda yılın GSE'si olduğunu unutuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt