GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sen kazandın. Ya Mehmet. Bir başka seçenek yok.

Ben kazanmış olamam, tahmin ettiğim şarkı Aslan'a ait ise o da kazanmamıştır büyük ihtimalle.

Arda abi heyecan yaratmaya çalışıyor, yarışmasını allayıp pulluyor bence.

Mehmet bey yan çizmeyin. Sali günü Umut'u mu izleyeceksiniz. Onu izlememek için bile yarişma yapilmalidir.:38573:

Bu arada sen bizim lobiye geçtin mi abiccim bilmiyorum.:D

Ben o kadarına karışmam, git yönetimle görüş bu konuyu. Hukuka saygılı bir insanım, aksi söylenmedikçe yarışma düzenleyemem. :D

Ben kazanmış olamam, tahmin ettiğim şarkı Aslan'a ait ise o da kazanmamıştır büyük ihtimalle.

Arda abi heyecan yaratmaya çalışıyor, yarışmasını allayıp pulluyor bence.

Bizde destek veriyoruz işte :D Ama senin kazanmanı istiyorum. Asrın şampiyonu ol da millete bulaşma işine son ver :D

Bizde destek veriyoruz işte :D Ama senin kazanmanı istiyorum. Asrın şampiyonu ol da millete bulaşma işine son ver :D

Bu yarışmaya destek veriyorsunuz, ama benim yarışmalarıma köstek oluyorsunuz neden ? :D

Millete bulaşma kısmını gerçekten anlayamadım, kendi halinde takılan son derece beyefendi bir insan olduğumu düşünüyorum :D

Bu yarışmaya destek veriyorsunuz, ama benim yarışmalarıma köstek oluyorsunuz neden ? :D

Millete bulaşma kısmını gerçekten anlayamadım, kendi halinde takılan son derece beyefendi bir insan olduğumu düşünüyorum :D

Senin fıtratına uygun ortam hazırlıyoruz ki, içindeki kurtları dökebilmene vesile olalım. Yani tamamen seni düşündüğümüz için böyle davranıyoruz.

İkinci kısım için çok fazla söyleyebilecek bir şeyim yok. O mevzuyu Wok tava ile münazara etseniz daha iyi olacak :D

Senin fıtratına uygun ortam hazırlıyoruz ki, içindeki kurtları dökebilmene vesile olalım. Yani tamamen seni düşündüğümüz için böyle davranıyoruz.

İkinci kısım için çok fazla söyleyebilecek bir şeyim yok. O mevzuyu Wok tava ile münazara etseniz daha iyi olacak :D

Azıcık kültürlü, azıcık görmüş geçirmiş bir insan senin halkçı maskesi takan bembeyaz bir Türk olduğunu anlar. :D

Dün benim wok'uma sardınız ama senin hot pot'un gözümden kaçmadı, leğende hot pot esprisini bir beyaz Türk'ten başkası yapamaz.

Te Allahım sen sabır ver, şu yeşil canavara gıcık oluyorum.

Yetişmezse diskalifye olursun MSE. Porsuklara tahammülümüz yok. Seni yarişma dişina itmek, lobi başganimiz @B. Arda Aycan ve kedi lobisinin bir hobisi olacaktir.:D

Sadece yarışmaya ve katılanlara olan saygımdan ötürü vaktinde puanlarımı göndereceğimi, yoksa kedilerin vız gelip tırıs gideceklerini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. :D

Tövbe estf deyip kafamı çeviriyorum her gördüğümde, tuhaf bir şey ben de çözemedim. :D

761364691.png

Goradaki yüzüne bişey olan adamla bi alakası olabilir abi. Tabiki canavarı koyana sormak lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt