- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Tuncay Tum olabilir asrin mucizesi olur.:asd22:
Eğer öyle ise dükkanı kapatıp gidelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuncay Tum olabilir asrin mucizesi olur.:asd22:
Ya sen kazandın. Ya Mehmet. Bir başka seçenek yok.
Mehmet bey yan çizmeyin. Sali günü Umut'u mu izleyeceksiniz. Onu izlememek için bile yarişma yapilmalidir.:38573:
Bu arada sen bizim lobiye geçtin mi abiccim bilmiyorum.![]()
Ben kazanmış olamam, tahmin ettiğim şarkı Aslan'a ait ise o da kazanmamıştır büyük ihtimalle.
Arda abi heyecan yaratmaya çalışıyor, yarışmasını allayıp pulluyor bence.
Bizde destek veriyoruz işteAma senin kazanmanı istiyorum. Asrın şampiyonu ol da millete bulaşma işine son ver
![]()
Bu yarışmaya destek veriyorsunuz, ama benim yarışmalarıma köstek oluyorsunuz neden ?
Millete bulaşma kısmını gerçekten anlayamadım, kendi halinde takılan son derece beyefendi bir insan olduğumu düşünüyorum![]()
Şimdi geldim 19'a kadar yetişir rahat.
Senin fıtratına uygun ortam hazırlıyoruz ki, içindeki kurtları dökebilmene vesile olalım. Yani tamamen seni düşündüğümüz için böyle davranıyoruz.
İkinci kısım için çok fazla söyleyebilecek bir şeyim yok. O mevzuyu Wok tava ile münazara etseniz daha iyi olacak![]()
Yetişmezse diskalifye olursun MSE. Porsuklara tahammülümüz yok. Seni yarişma dişina itmek, lobi başganimiz @B. Arda Aycan ve kedi lobisinin bir hobisi olacaktir.![]()
Yetişmezse diskalifye olursun MSE. Porsuklara tahammülümüz yok. Seni yarişma dişina itmek, lobi başganimiz B. Arda Aycan ve kedi lobisinin bir hobisi olacaktir.![]()
Te Allahım sen sabır ver, şu yeşil canavara gıcık oluyorum.
Hakkat ne abi o ya![]()
Yetişmezse diskalifye olursun MSE. Porsuklara tahammülümüz yok. Seni yarişma dişina itmek, lobi başganimiz @B. Arda Aycan ve kedi lobisinin bir hobisi olacaktir.![]()
Tövbe estf deyip kafamı çeviriyorum her gördüğümde, tuhaf bir şey ben de çözemedim.![]()
B. Arda Aycan abi MSE yürek yemiş. Porsuklarin kontrolsüz gücünü kullaniyor şu anSadece yarışmaya ve katılanlara olan saygımdan ötürü vaktinde puanlarımı göndereceğimi, yoksa kedilerin vız gelip tırıs gideceklerini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.![]()
19:00:01 de diskalifiye ederim, dönüp arkama bakmam bile![]()
@B. Arda Aycan abi MSE yürek yemiş. Porsuklarin kontrolsüz gücünü kullaniyor şu an![]()