GSCimbom Spor Salonu

hasan hardline'den ürün alma.optimum'un ürünü iyidir.opti-men 80 lira civarı 1.5 2 ay idare edebilirsin.

Bayağı uğraşmıştım yağ düşüp, incelmekle. Belki sebebini bilenler vardır; kardiyo yaparken vücut sanki kendini kilitlemiş gibi hiç kilo veremiyordum. Hani pro. destek almasam benim hatam derim ama daha sonra bazı sebeplerden 1-2 ay bırakmak zorunda kaldım fakat bu arada yaşantımda spor hariç hiçbir şey değişmemesine rağmen bayağı bayağı kilo kaybettim. Başına böyle bir şey gelen, duyan var mı merak ediyorum açıkçası, sebebi ne olabilir. :) (Uzun zaman oldu ama merak ettim, hazır konuyu görmüşken de sormak istedim.)

vücut su kaybetmiş olabilir.çalışmayan adele kendini salar çok çabuk su kaybedersin küçülürsün.başına gelen bu olabilir.1 ayda sağlam beslenmeyle toparlanırsın bence.creatine takviyesiyle de bu süreci hızlandırabilirsin.final dönemi başıma gelmişti.2,5 hafta gidemedim.beslenme yine aynıydı yemeği kesmezdim.takviyeleride alırdım.tartıya çıktığımda -3 kilo kaybım vardı.3 haftada toparladım şimdi aynı kilodayım.ben böyle tahmin ediyorum konu hakkında başka görüşü olan arkadaş varsa yazabilir sorunu daha çabuk çözebiliriz :)

Burasi apis arasi kokuyo

emeğin kokusudur habib birşeyleri gerçekleştirmek isteyen hayatını buna göre yönlendiren insanların kokusudur.kolay iş değil yani.oturduğu yerdende kokar insanın bacak arası :)

2 aylık kol ön ve arka çalışması sonucu.

Ekli dosyalar

• IMAG0085.webp
    IMAG0085.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 45

Vitamin, Mineral....konusunda Now cok iyidir. Ilk once sunu kullanabilirsin Daily Vits™ - 100 Tablets (Parasi da cok iyi USD$ 11.99). Ikinci ADAM™ Superior Men's Multiple Vitamin - 120 Tablets (USD$ 43.99) Bu biraz daha pahili ama daha iyidir.

Tugay'in soyledigi gibi opti-men de iyidir. Ama okadar para vermek istemiyorsan dedigim gibi Daily Vits ishine cok yarar.

Vitamin, Mineral....konusunda Now cok iyidir. Ilk once sunu kullanabilirsin Daily Vits™ - 100 Tablets (Parasi da cok iyi USD$ 11.99). Ikinci ADAM™ Superior Men's Multiple Vitamin - 120 Tablets (USD$ 43.99) Bu biraz daha pahili ama daha iyidir.

Tugay'in soyledigi gibi opti-men de iyidir. Ama okadar para vermek istemiyorsan dedigim gibi Daily Vits ishine cok yarar.

tşk ederim nuray ama bu yabancı site değilmi ama araştırayım bulurum bi türk sitesinde..Musclepharm V-Armor 180 Kapsül - Musclepharm Vitamin Mineral | Supplementler.com bu ürün güzele benziyor biraz komple bi ürün

emek vermeden olmuyor kardeşim emek versen bile zor oluyor gerçekten çok saygı duyulacak bir iş içine giren anlayamaz bunları.

nuray bey bu multivitaminlerin etkisinide açıklığa kavuşturabilirmiyiz neden bu kadar önemli hacim konusunda etkisi olur ama

Uzun zaman sonra yeniden başladım, güzel bi kampanya bulup 8 aylık da peşin verdim inşallah sıkılıp bırakmam
poids07a.gif

Bizim burda samsunda ort. aylık 50 tl.Salonun sahibi tanidik old. sorun olmuyor.

Parayı peşin vermen gitmen için teşvik olur inşallah.

Aynen peşin verdiğim için biraz da o dürter beni diye ümit ediyorum :) İstanbul'da aylığı 100-120TL'nin altında salon bulmak imkansız nerdeyse. Balıklama atladım fiyatı görünce. Biraz kalabalık oluyormuş mesai saatleri sonrası ama benim işim saat 18'e kadar bitiyor zaten.

Uzun zaman sonra yeniden başladım, güzel bi kampanya bulup 8 aylık da peşin verdim inşallah sıkılıp bırakmam
poids07a.gif

umarım hedeflerine ulaşır ve de sıkılmazsın mertcan.şimdiden kolay gelsin ;)

vay piskopata bak

mükemmel değil mi ?? :)

emek vermeden olmuyor kardeşim emek versen bile zor oluyor gerçekten çok saygı duyulacak bir iş içine giren anlayamaz bunları.

kesinlikle hasan.ne diyetler yapıldı ne paralar harcandı kimbilir :)

Lazar Angelov'un kol antremanı :tranquillity:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pMBjPUKpFuI[/media]

Geri
Üst Alt