Tugay Senkaya
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2011
- 1.163
- 0
- 996
hocam dediğin gibi hepsinin artısı varda işte..
Hardline Vitamin Mineral 120 Tablet - Hardline Vitamin Mineral | Supplementler.com uygunmuş bu
hasan hardline'den ürün alma.optimum'un ürünü iyidir.opti-men 80 lira civarı 1.5 2 ay idare edebilirsin.
Bayağı uğraşmıştım yağ düşüp, incelmekle. Belki sebebini bilenler vardır; kardiyo yaparken vücut sanki kendini kilitlemiş gibi hiç kilo veremiyordum. Hani pro. destek almasam benim hatam derim ama daha sonra bazı sebeplerden 1-2 ay bırakmak zorunda kaldım fakat bu arada yaşantımda spor hariç hiçbir şey değişmemesine rağmen bayağı bayağı kilo kaybettim. Başına böyle bir şey gelen, duyan var mı merak ediyorum açıkçası, sebebi ne olabilir.(Uzun zaman oldu ama merak ettim, hazır konuyu görmüşken de sormak istedim.)
vücut su kaybetmiş olabilir.çalışmayan adele kendini salar çok çabuk su kaybedersin küçülürsün.başına gelen bu olabilir.1 ayda sağlam beslenmeyle toparlanırsın bence.creatine takviyesiyle de bu süreci hızlandırabilirsin.final dönemi başıma gelmişti.2,5 hafta gidemedim.beslenme yine aynıydı yemeği kesmezdim.takviyeleride alırdım.tartıya çıktığımda -3 kilo kaybım vardı.3 haftada toparladım şimdi aynı kilodayım.ben böyle tahmin ediyorum konu hakkında başka görüşü olan arkadaş varsa yazabilir sorunu daha çabuk çözebiliriz
Burasi apis arasi kokuyo
emeğin kokusudur habib birşeyleri gerçekleştirmek isteyen hayatını buna göre yönlendiren insanların kokusudur.kolay iş değil yani.oturduğu yerdende kokar insanın bacak arası