- 27 Haziran 2009
- 7.579
- 2.439
- 2.418
Evet var mı sporla ilgilenen vücut geliştirme ile ilgilenen 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinan bende transfer nöbetindeki yazına alıntı yapmıştım tamda bu konuda.demirhan sağol bu arada![]()
hmm şimdi gördüm teşekkür ederim tavsiye için tekrarlarım genelde 4x yapıyorum 12 10 8 8 close-grip deniyeceğim , ama şuan kilo artırmam sanırım çok zor zaten zorlanıyorum kilo artırırken, diyette olduğum için six pack ve adonis için![]()
henüz erken değil miboy,kilo ve ölçü durumları nasıl ? rica ederim bu arada.
henüz erken değil miboy,kilo ve ölçü durumları nasıl ? rica ederim bu arada.
ben biraz boğaza düşkünüm o yüzden şimdi den başladım yumurta bir yere dayanmadan ufak ufak yaza kadar diyet dediğim yemem değil ritmik, bir göz sofrada kalarak kalkma ve şeker yememe![]()
Göğüs 92'den 100
Omuz 110'du sanırım 118 oldu
Biceps 30'dan 32
Mide karın 86 idi 84 e düştüm 15 günde
bacak hatırlamıyorum
kilo 67'den 71'e yükseldi ama yağ artışı yok kas kütlesinde artış var. ortalmaa 4-5 ayda aldığım
mide sağlam çalışırım bu arada salonda hocalar dahil çoğu kişi benle çalışamaz ayrıda bırakıp giderler hahaa![]()
Finaller bitsin bende düşünüyorum fitnessa başlamayı ama dilinizden hiç anlamıyorum, bu konuya yabancıyım oldukça ,spordan anladığım halı saha maçı sadece![]()
anladım.kurallar belli zaten belli bir hedefin varsa kararlıysan ve de tatlıdan uzak durabiliyorsan (ki bu konuda bende çok zorluk çekiyorum)hedefine ulaşabilirsin.cla içerikli komplex wheyler var onları önerebilirim.geçen sene definedeyken kullanmıştım.bi hayli yararını gördüm.yüksek bca,glutamin,mineral-vitamin destekli bir ürün.SNI PRO WHEY ürünün adı.supplement kullanıyorsan tavsiye ederim.
Hmm bir önceki Supplement'im multipower all in one'dı ama bu sefer Muscletech nitro-tech performance alacağım protein olarak bcaa olarak da bulabilirsem bayadır piyasada görmedim Muscletech amino build performance series bcaa "içinde glutamine de var" yada Musclemeds Amino Decanate BCAA 'da olabilir Glutamine içerikli yine
nitro-tech benim hacim küründe kullandığım whey.yaklaşık 3 kutu bitirdim.etkili olduğunu söyleyebilirim.servis sayısı azdır 20-25 gün dayanır ama sağlam üründür.bahsettiğin diğer ürünlerde sağlam.kombinesi etkili olur![]()
serkan en azından az çok spor altyapın varmış halısaha maçlarındanbaşladığında eğer gerçekten bu yolda ilerlemeyi düşünürsen gün geçtikçe bilgilerin artar
![]()
gayet iyi ölçüler,gelişme muazzam.diyetle birlikte bel dahada incelir.karın çalışmak tabikide gerekli ama işin %90'ı beslenme bunu sende biliyorsundur gerçimutfakta yapılır diye boşuna dememişler.
bakalım hedef 2 sene içinde yani bu yaz değil bir sonraki yaza kadar, kaptan amerika moduna girmektabi beslenme önemli spor sonrası eve gidene kadar kuru yemiş ve ev de tavuk pilav makarna hazırdır birinden biri ama ben genelde hergün farklı protein alma taraftarıyım bir gün et bir gün tavuk bir gün tavuk ve eti kıymasını karıştırarak , bir gün balık falan
antrenman öncesi de genelde nesfit ve amino ağırlıklı beslenme yapıyorum
paran varsa olursun valla gerçek olan bubiliyorsun ne denli pahalı spor olduğunu.supplementi,beslenmesi,salon parası,saatinde yatması zamanında kalkması.
şu videoda kopuyorum ayrıca.Garın kası istersin heane zaman izlesem gülüyorum bu adamı.[media]https://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98[/media]
salon da şöyle bir hoca yada eleman olsa kavga ederim net söylüyorum