GSCimbom Spor Salonu

ama koca göbekle gelip six pack isteyen elemanlar için doğru söylüyor :)

tarzı yanlış bence, dedikleri yanlış değil doğru ama o adam oraya para veriyor sen de hocaysa ilgilenceksin yani o adam senin supplement paranı ödüyor :D haksızmıyım :d ha tabi bazısı mal oluyor 2 ay olmuş programını bilmeyen eleman var salonda

tarzı yanlış bence, dedikleri yanlış değil doğru ama o adam oraya para veriyor sen de hocaysa ilgilenceksin yani o adam senin supplement paranı ödüyor :D haksızmıyım :d ha tabi bazısı mal oluyor 2 ay olmuş programını bilmeyen eleman var salonda

hakedenler var bu bir gerçek.araştırmıyor bizim insanımız.verecen parayı hoca da kıçının dibinde dolaşacak her zaman onu yap bunu yap :) ha doğrudur geçimini onun parasıyla sağlıyor eyvallah.o program konusunda haklısın.ilkokul çocugunun elinde karnesini alıp dolaşması gibi alet dibinde duran hanzolardan nefret ediyorum :D

hakedenler var bu bir gerçek.araştırmıyor bizim insanımız.verecen parayı hoca da kıçının dibinde dolaşacak her zaman onu yap bunu yap :) ha doğrudur geçimini onun parasıyla sağlıyor eyvallah.o program konusunda haklısın.ilkokul çocugunun elinde karnesini alıp dolaşması gibi alet dibinde duran hanzolardan nefret ediyorum :D

hoca bana program yazıyor ben kendim de ekliyom hahahaha :D genelde Thor'daki ve bu Kaptan Amerika'daki elemanın programlarını takip ediyorum bir de Man Of Steel'da ki yeni Superman'in programını bulabilirsem süper olacka :D işte ama önce şu göbekte 2-3 santimlik fazlalık var üst grup 4 lü gözükmeye başladı , adonisler belli oluyor yavaş yavaş tek sıkıntım alt bölge de yaklaşık 3cmlik fazlalık onu attımı tamamdır işte bakalım ilk 2 ay suya dönüştürüp atmak olacka hedef nisan da biter sanırım diyet. tek sıkıntım işte kilo artıramıyorum :( 50 girdiğim bench e 40 zor giriyorum

ya birde program konusunda ben daha önceden amerikan futbolu, boks , muay thai falan yaptığım için sağolsun hoca benimle konuşarak yazıyor al bu programın demiyor. beraber tartışıp beraber karar veriyoruz.

hoca bana program yazıyor ben kendim de ekliyom hahahaha :D genelde Thor'daki ve bu Kaptan Amerika'daki elemanın programlarını takip ediyorum bir de Man Of Steel'da ki yeni Superman'in programını bulabilirsem süper olacka :D işte ama önce şu göbekte 2-3 santimlik fazlalık var üst grup 4 lü gözükmeye başladı , adonisler belli oluyor yavaş yavaş tek sıkıntım al bölge de yaklaşık 3cmlik fazlalık onu attımı tamamdır işte bakalım ilk 2 ay suya dönüştürüp atmak olacka hedef nisan da biter sanırım diyet. tek sıkıntım işte kilo artıramıyorum :( 50 girdiğim bench e 40 zor giriyorum

kardeşim sana tavsiyem hedefini kendine göre koy.32 dir kol hedefin 35 olsun 35 dir 37 olsun.o dediğin elemanların imkanlarıyla seninki aynı değil hiçbirimizin değil.sabırlı olursan herşeyin üstesinden gelirsin.üç cm 4 cm senin moralini bozmasın yani.sen defineye çok çabuk girmişsin bunu söylemeliyim.bu senin tercihindir ama bence dahada hacimlenmeli gücü kendi bedenine göre zirvede bırakmalıydın.illa girecem diyorsan şunu dene.karbonhidratını al yine.sabah yoğun tüket.öğlen yarıya akşamda karbonhidratı keserek ilerle.kendimden örnek vericek olursam define zamanı kaloriyi düşürdüğüm dönemde pre workout ve de sabah aldığım yulaflı kekle idman yapıyordum.diğer öğünlerin hepsi salata ve tavuk gögsü,haşlanmış et.inan 110 kilo bastığım benchte 60-70 i zor çıkartıyordum.o yüzden zorlanman normal.

askerden önce baya devam ediyordum. içerde çok kilo kaybedince dönüşte yeniden başlaması belli bi noktaya gelmesi zor oldu. 4 5 ay oldu yeniden başlayalı omuz göğüs kol şimdilik ilk hedeflerim gözle görülür bi gelişim var bakalım. yaza doğruda karın bacak için bi yol çare bulurum heral.

kardeşim sana tavsiyem hedefini kendine göre koy.32 dir kol hedefin 35 olsun 35 dir 37 olsun.o dediğin elemanların imkanlarıyla seninki aynı değil hiçbirimizin değil.sabırlı olursan herşeyin üstesinden gelirsin.üç cm 4 cm senin moralini bozmasın yani.sen defineye çok çabuk girmişsin bunu söylemeliyim.bu senin tercihindir ama bence dahada hacimlenmeli gücü kendi bedenine göre zirvede bırakmalıydın.illa girecem diyorsan şunu dene.karbonhidratını al yine.sabah yoğun tüket.öğlen yarıya akşamda karbonhidratı keserek ilerle.kendimden örnek vericek olursam define zamanı kaloriyi düşürdüğüm dönemde pre workout ve de sabah aldığım yulaflı kekle idman yapıyordum.diğer öğünlerin hepsi salata ve tavuk gögsü,haşlanmış et.inan 110 kilo bastığım benchte 60-70 i zor çıkartıyordum.o yüzden zorlanman normal.

tabi haklısın hepsinde, özellikle o adamlar hakkında onların kan değerleri kas değerleri yağ değerleri her eşyi ölçülüyor ona göre protein bcaa vs seçiliyor ona göre çalışma programı hazırlanıyor birde adamların işi görsellik olduğu içşin saatli çalışıyorlar atıyorum saat 10 da göğüs girdi akşam 5de gidiyor biceps giriyor tüm gücünü korkmadan verebiliyor böylelikle. yediği yemekler vs de cabası

tabi haklısın hepsinde, özellikle o adamlar hakkında onların kan değerleri kas değerleri yağ değerleri her eşyi ölçülüyor ona göre protein bcaa vs seçiliyor ona göre çalışma programı hazırlanıyor birde adamların işi görsellik olduğu içşin saatli çalışıyorlar atıyorum saat 10 da göğüs girdi akşam 5de gidiyor biceps giriyor tüm gücünü korkmadan verebiliyor böylelikle. yediği yemekler vs de cabası

kesinlikle öyle.adamlar paralı ;) bu gecelik benden bu kadar.öğlene sınavım var uyusam iyi olucak :) sohbet için teşekkürler.bu arada herkesin ilham aldığı biri vardır bu spora başladığında.motivasyon için idmandan önce 5 dakika izlerim. benimkide şimdiden sektörün efsanesi gördüğüm lazar :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YWwztdXclM8[/media]

kesinlikle öyle.adamlar paralı ;) bu gecelik benden bu kadar.öğlene sınavım var uyusam iyi olucak :) sohbet için teşekkürler.bu arada herkesin ilham aldığı biri vardır bu spora başladığında.motivasyon için idmandan önce 5 dakika izlerim. benimkide şimdiden sektörün efsanesi gördüğüm lazar :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YWwztdXclM8[/media]

sınavında başarıalr.

bu elemanın, yağ oranı %5 in altında belli :)) %17-18 civarı %10 ila 12 arasına düşürsem yeterli :D

3. ayı tamamladım vücut geliştirmede. başlamadan önce 1 buçuk ay 9,5 kilo fazla olduğu için sıkı antrenman ve diyet uygulaması sonrası 11 kilo verdim.

Boy: 1,82.

Kilo vermeden önce; 88 kg.

Bel çevresi; 118 cm.

Kilo verdikten sonra; 77 kg.

101 cm bel çevresi.

3 aylık vücut geliştirme sonrası,

bel çevresi: 89,5 cm.

Omuz; 126,5 cm. (başlarken 116 cmdi.)

Kol 38 cm. (başlarken 29.) daha fazlasını yapabilirdim. Vücutta en hızlı gelişen bölgelerden biri kol kasları olduğu için, ağırlığı en zor gelişen bölgelerden birine, yani karın kaslarına verdim.

Göğüs: 110 cm.

Salon hocası tarafından verilen diyet değil de, doktor kontrolünde yapılan diyeti tercih ettim. Diyetten çok basit bir şekilde söz etmek gerekirse, Hamur işi kesinlikle yasak. Ara öğünlere patates eklendi. Şeker başlangıçta bir gün yok, bir gün çok az. Asitli içecekler yasak. (Diyet kola dahil) Sınırsız meyve. Sabah kahvaltısı çok önemli olduğu için Asla ihmal edilmeyecek. Yemekten 15 dk önce ılık su ya da ılık limonlu su. (Metabolizmanın harekete geçmesi için belirli bir sıcaklığa gelmesi lazım) Metabolizma tembelliğinin başlıca sebebi de budur zaten. Öğle ve akşam yemeklerinde ekmek kesinlikle yasak. hafif yemekler tercih edilecek. Ara öğünlerde max 2 haşlanmış patates. çok az tuz. Bol miktarda salata. Haftanın 1 günü et. 2 günü balık 2 günü tavuk. tercihen ızgara usulü ve öğle yemeklerinde yenilmesi daha makbuldür. Sporda yapılan cardio dışında her gün en az 1 saat orta tempo yürüyüş. Fındık, ceviz. limitli şekilde tüketilir. 5-6 tane günlük. Çorba öğle - akşam alınabilir. Diyette amaç: 1 buçuk ay da 5-6 kilo vermekti. Daha fazlasını yaptım. Herhangi bir kimyasal kullanmadım bugüne kadar. kilo verme sürecinde Lcarnitine haricinde. Onunda epeyi yararını gördüğümü söyleyebilirim. Şuan diyet yok hayatımda. sadece eskiye oranla daha dengeli besleniyorum. Bu arada sigarayı da bıraktım. (8 yıldır kullanıyordum)

Başlangıç evresinde olan veya başlamak isteyen arkadaşlara önerebileceğim tek tavsiye, Yarışmalara falan hazırlanmıyorsanız kimyasala bulaşmayın. Spor öncesi bir çay kaşığı kuru kahveyi dilinizin üzerine koyup suyla gömün. (vücudun ısınması için geçen süreyi azaltacaktır) Sabah kahvaltılarında 5 haşlanmış yumurta. 3 tanesinin sadece beyaz kısmını asla ihmal etmeyin. Spor öncesi beslenmeyin. beslenseniz bile aradan en az 2 saat geçmeden spora başlamayın. imkanınız varsa Spor çantanızda günlük 2 tane muz eklentiniz olsun. Spor sonrası yiyebilirsiniz. Spor esnasında yanınızda daima suyunuz olsun. aktif durumda 2 lt su tüketimi vücuda çok yararlı. Ve en önemlisi dinlenmeyi ihmal etmeyin. kaslar dinlenme süresinde gelişir. Yanlışım varsa daha tecrübeli arkadaşlar düzeltebilir. ya da eklenti yapmak isteyenler varsa.

Herkese saygim var da gozlemim bu ise bulasanlarin bir kisminda psikolojik sorunlar ve karakter sorunlari goruyorum.

Tapanca

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KhhCUX5QMV0[/media]

Anadolu yakasında yaşayanlar için önerimdir. Uçuk fiyatları yok ve baya yararı oldu burasının bana.

Herkese saygim var da gozlemim bu ise bulasanlarin bir kisminda psikolojik sorunlar ve karakter sorunlari goruyorum.

Tapanca

bir kısmı değil büyük kısmında görülmesi mümkündür.sporun sertliğinin vermiş olduğu agresifliği ve de aşırı özgüvenide unutmayalım.istisnalarda olabilir.sakin ve sporcuya her konuda yardımcı olanıda bilirim,havasından geçilmeyenide.zaten az çok hareketlerinden,konuşmasından anlarsın ne tür olduğunu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rTjVNteiGcs[/media] bu türde olanlarda var.mütevazi ve de akılcı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rqt10vfRp6U[/media] bir de bu iki dallama var.soru-cevap yapmışlar bir de.

1 senede sağlam bir vücut yapılır kendimden örnek veriyim yaptım :D

Ancak çok nankör bir spor, 2 hafta gitme hemen sönmeye başlıyo. Süreklilik isteyen ve azim ile çalışma gerektiren bir spor, ben sürekli gidemiyorum malesef iş yorgunluk vb sebeblerden ötürü, ancak 2 ay gitmem bile benim şişmeme yetiyo. Gücümü toparlayınca bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum filan istikrar yok bizde :D

6yoart.jpg

uzun süreden sonra antremanlara başladım.finaller nedeniyle aksatmıştım.sağlam göğüs idmanından sonra bir kare :) arkadaş 110 kilodan 84 e kadar düştü.yaklaşık 7 ayda bu duruma geldi.son form durumu gayet iyi ;)

bir kısmı değil büyük kısmında görülmesi mümkündür.sporun sertliğinin vermiş olduğu agresifliği ve de aşırı özgüvenide unutmayalım.istisnalarda olabilir.sakin ve sporcuya her konuda yardımcı olanıda bilirim,havasından geçilmeyenide.zaten az çok hareketlerinden,konuşmasından anlarsın ne tür olduğunu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rTjVNteiGcs[/media] bu türde olanlarda var.mütevazi ve de akılcı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rqt10vfRp6U[/media] bir de bu iki dallama var.soru-cevap yapmışlar bir de.

ilk videoyu izlemedim , 2. videoyu yapanlar kıbrıslı konusma tarzları öyle, meter in hocası olanın da mimikleri falan hep öyledir yani birşey yok

videodakiler pro insanlar aldıkları steroidler peptidler bazı geçici psikolojik etkilere sebep olabilir ,

ters yorum yapanlar : kıskanmaya gerek yok

@Tugay Senkaya sağdaki sensin sanırım güzel vücut yapmısın biceps ve gögüs baya iyi gözüküyo

ilk videoyu izlemedim , 2. videoyu yapanlar kıbrıslı konusma tarzları öyle, meter in hocası olanın da mimikleri falan hep öyledir yani birşey yok

videodakiler pro insanlar aldıkları steroidler peptidler bazı geçici psikolojik etkilere sebep olabilir ,

ters yorum yapanlar : kıskanmaya gerek yok

@Tugay Senkaya sağdaki sensin sanırım güzel vücut yapmısın biceps ve gögüs baya iyi gözüküyo

steroid kullanmadığını söylüyor meter.yanındaki hocasıda aynı şekilde.pek inanmadım.Yaptıkları işe saygım var.zaten verilen emeği sporu yapanlar daha iyi anlar..çalışmanın,beslenmenin zorluğunu biliyorum,eyvallah.Ama vücudun hiçbir kası,geliştikçe insanı bu denli kendini beğenmiş yapmamalı.insanları çok aşağılayan bir uslubu var bu ikilinin.doğru konulara değinselerde tarzları salakça olmuş özet olarak...

teşekkür ederim.genetik olarak biceps konusunda şanslıyım.soğuk 43 sıcak 44.5 gördüm bugün.göğüs fakiriydim ama uğraşıp sabrettikce orayada ivme kazandırdım az çok.eksikleri tamamlamak istiyorum.

Gözler yalan söylemez Tugay...bu ya geceleri kokain takiliyor yada stereoid denen pisligin yan etkileri...

Geri
Üst Alt