Tugay Senkaya
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2011
- 1.163
- 0
- 996
Gözler yalan söylemez Tugay...bu ya geceleri kokain takiliyor yada stereoid denen pisligin yan etkileri...
haha olabilir abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözler yalan söylemez Tugay...bu ya geceleri kokain takiliyor yada stereoid denen pisligin yan etkileri...
haha olabilir abikokaini bilmem ama steroid abartıldığı kadar korkunç bir şey değil.bilinçli kullanırsan verebileceği zararları da minimuma indirirsin.öncelik biliçli olmak
![]()
kesinlikle öyle.adamlar paralıbu gecelik benden bu kadar.öğlene sınavım var uyusam iyi olucak
sohbet için teşekkürler.bu arada herkesin ilham aldığı biri vardır bu spora başladığında.motivasyon için idmandan önce 5 dakika izlerim. benimkide şimdiden sektörün efsanesi gördüğüm lazar
[media]https://www.youtube.com/watch?v=YWwztdXclM8[/media]
Bu adami gecen bir discoda gordum, yok bunun gibisi....birde steroid kullanmadigi soyleniyor ki bence steroid kullanmadan cok ama cok iyi bir diet ve gerekli supplementlerle boyle vicut yapilir.
ben 2.5 seneden beri takip ederim.kesinlikle steroid kullanmadığını söylüyor ama kullansada kullanmasada benim gibi çoğu kişinin motivasyon kaynağıdır lazar.şüphesiz dünyanın en iyi karın kasına sahip sporcularından biri.ama imkanıda çok.her zaman söylerim paran varsa bu sporda seviye atlarsın yoksa yerinde saymaya mahkumsunhayatını bu spora göre yönlendirmiş bir insan sonuçta.dediğin gibi herşey eksiksiz olmalı.zaten supplemente 5 kuruş para vermez.sponsor çok.kendine ait bir salona var.bunun yanında bir çok kişiye özel antrenörlük yapıyor.onu engelleyecek ne var
![]()
Bu adami gecen bir discoda gordum, yok bunun gibisi....birde steroid kullanmadigi soyleniyor ki bence steroid kullanmadan cok ama cok iyi bir diet ve gerekli supplementlerle boyle vicut yapilir.
böyle konuları aşalım artk, meter in de lazar ın da ne kullandığı belli resimlerden anlasılabilir herşey bunları tartısmaya bile gerek yk
![]()
kesinlikle.ama vücut çok iyi.paramparça olmuş.hakkını vermek gerek.o kiloya bu definasyon harika
steroid kullanmadığını söylüyor meter.yanındaki hocasıda aynı şekilde.pek inanmadım.Yaptıkları işe saygım var.zaten verilen emeği sporu yapanlar daha iyi anlar..çalışmanın,beslenmenin zorluğunu biliyorum,eyvallah.Ama vücudun hiçbir kası,geliştikçe insanı bu denli kendini beğenmiş yapmamalı.insanları çok aşağılayan bir uslubu var bu ikilinin.doğru konulara değinselerde tarzları salakça olmuş özet olarak...
teşekkür ederim.genetik olarak biceps konusunda şanslıyım.soğuk 43 sıcak 44.5 gördüm bugün.göğüs fakiriydim ama uğraşıp sabrettikce orayada ivme kazandırdım az çok.eksikleri tamamlamak istiyorum.
kesinlikle.ama vücut çok iyi.paramparça olmuş.hakkını vermek gerek.o kiloya bu definasyon harika
böyle konuları aşalım artk, meter in de lazar ın da ne kullandığı belli resimlerden anlasılabilir herşey bunları tartısmaya bile gerek yk
![]()
Scitec Nutrition Mega Glucosamine yada Scitec N Joint X mi ? sol dirsegim baya agriyor bazen
[media]https://www.youtube.com/watch?v=pMBjPUKpFuI[/media]
Lazar Angelov'dan kol antremanıdaha düşük kilolarla denedim.kalbim duracak gibiydi.ama pump mükemmeldi.kolları ilk defa sıcak 45,5 gördüm.antreman yapanlar mutlaka denemeli
![]()
süper set antrenmanı değilmi bu?
Uzun sure agir calisanlar biraktigi zaman vucutlari b.k cuvalina dönüyor kaslarin biçimini fena degistriyor yok kanatmis baklavaymis uzak durun ozellikle sagliginiz için tempolu koşun ve yüzün daha iyi bir vücut sporu yok..