GSCimbom Spor Salonu

Gözler yalan söylemez Tugay...bu ya geceleri kokain takiliyor yada stereoid denen pisligin yan etkileri...

haha olabilir abi :)kokaini bilmem ama steroid abartıldığı kadar korkunç bir şey değil.bilinçli kullanırsan verebileceği zararları da minimuma indirirsin.öncelik biliçli olmak :)

haha olabilir abi :)kokaini bilmem ama steroid abartıldığı kadar korkunç bir şey değil.bilinçli kullanırsan verebileceği zararları da minimuma indirirsin.öncelik biliçli olmak :)

Evet abartildigi kadar kötü degil,tabii nerden ve kimden aldigin önemli...Bu tipitipe gelince ruh bozuklugu yasadigi bir gercek,bu var olan bir ruh bozuklugu olabilir yada dedigim gibi stereoid yüzünden tetiklenmis de olabilir.Belki kalitesiz kokain yüzünden bu hale gelmistir ibis:)Uzun lafin kisasi kendisinden birseyler ögrenebilecegimiz kalitede bir adam degil:)

Vai super konu :D

Ben 1 senedir devamli gidiyorum, ilk basladigimda 63 kiloydum simdi 75-76yim...temizlemeye basladim. Boyum da 1.70 kisa yani :D

kesinlikle öyle.adamlar paralı ;) bu gecelik benden bu kadar.öğlene sınavım var uyusam iyi olucak :) sohbet için teşekkürler.bu arada herkesin ilham aldığı biri vardır bu spora başladığında.motivasyon için idmandan önce 5 dakika izlerim. benimkide şimdiden sektörün efsanesi gördüğüm lazar :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YWwztdXclM8[/media]

Bu adami gecen bir discoda gordum, yok bunun gibisi....birde steroid kullanmadigi soyleniyor ki bence steroid kullanmadan cok ama cok iyi bir diet ve gerekli supplementlerle boyle vicut yapilir.

Bu adami gecen bir discoda gordum, yok bunun gibisi....birde steroid kullanmadigi soyleniyor ki bence steroid kullanmadan cok ama cok iyi bir diet ve gerekli supplementlerle boyle vicut yapilir.

ben 2.5 seneden beri takip ederim.kesinlikle steroid kullanmadığını söylüyor ama kullansada kullanmasada benim gibi çoğu kişinin motivasyon kaynağıdır lazar.şüphesiz dünyanın en iyi karın kasına sahip sporcularından biri.ama imkanıda çok.her zaman söylerim paran varsa bu sporda seviye atlarsın yoksa yerinde saymaya mahkumsun :) hayatını bu spora göre yönlendirmiş bir insan sonuçta.dediğin gibi herşey eksiksiz olmalı.zaten supplemente 5 kuruş para vermez.sponsor çok.kendine ait bir salona var.bunun yanında bir çok kişiye özel antrenörlük yapıyor.onu engelleyecek ne var :)

ben 2.5 seneden beri takip ederim.kesinlikle steroid kullanmadığını söylüyor ama kullansada kullanmasada benim gibi çoğu kişinin motivasyon kaynağıdır lazar.şüphesiz dünyanın en iyi karın kasına sahip sporcularından biri.ama imkanıda çok.her zaman söylerim paran varsa bu sporda seviye atlarsın yoksa yerinde saymaya mahkumsun :) hayatını bu spora göre yönlendirmiş bir insan sonuçta.dediğin gibi herşey eksiksiz olmalı.zaten supplemente 5 kuruş para vermez.sponsor çok.kendine ait bir salona var.bunun yanında bir çok kişiye özel antrenörlük yapıyor.onu engelleyecek ne var :)

Aynen oyle :D

Yalniz o Metere de degineyim o adamin steroid kullandigindan emini.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qL5VEMN5K2w[/media]

Mideye bakarmisiniz.

böyle konuları aşalım artk, meter in de lazar ın da ne kullandığı belli resimlerden anlasılabilir herşey bunları tartısmaya bile gerek yk

1505264_634273573278543_2028463737_n.jpg

steroid kullanmadığını söylüyor meter.yanındaki hocasıda aynı şekilde.pek inanmadım.Yaptıkları işe saygım var.zaten verilen emeği sporu yapanlar daha iyi anlar..çalışmanın,beslenmenin zorluğunu biliyorum,eyvallah.Ama vücudun hiçbir kası,geliştikçe insanı bu denli kendini beğenmiş yapmamalı.insanları çok aşağılayan bir uslubu var bu ikilinin.doğru konulara değinselerde tarzları salakça olmuş özet olarak...

teşekkür ederim.genetik olarak biceps konusunda şanslıyım.soğuk 43 sıcak 44.5 gördüm bugün.göğüs fakiriydim ama uğraşıp sabrettikce orayada ivme kazandırdım az çok.eksikleri tamamlamak istiyorum.

biri zaten steroit'i yeni kullandıysa belli oluyor damalar dan

çevresindeki salakların espiri yapmaya çalıştıkları rüyasında pirinç lapası gören yeni programlar arıyan kardeşlerim selam sevgiler.

Scitec Nutrition Mega Glucosamine yada Scitec N Joint X mi ? sol dirsegim baya agriyor bazen

Scitec Nutrition Mega Glucosamine yada Scitec N Joint X mi ? sol dirsegim baya agriyor bazen

glucosamine işe yaramıyor , dirsek ağrısı bende de vardı yaklasık 1 sene önce , lying triceps ext. ( alna triceps) de oluyodu bu ağrı , daha düşük kg larla calıstım ve geçti ,,, ama bazı ağrılar kalıcı olabiliyo , 2 senedir omuz ağrım var , geçmiyo , hatta son zamanlarda uyutmuyo bile

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pMBjPUKpFuI[/media]

Lazar Angelov'dan kol antremanı :) daha düşük kilolarla denedim.kalbim duracak gibiydi.ama pump mükemmeldi.kolları ilk defa sıcak 45,5 gördüm.antreman yapanlar mutlaka denemeli :)

ben de yeni başlayacağım nasipse çok kilo aldım 92 kiloyum 178 cm boy.inşaallah yaza biraz fit girebilirim.öneriniz varmı yeni başlayanlar için.bu arada kardeşim 4 ay gitti kanatlar filan baklavalar gayet iyi duruyor.evdede devam ediyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pMBjPUKpFuI[/media]

Lazar Angelov'dan kol antremanı :) daha düşük kilolarla denedim.kalbim duracak gibiydi.ama pump mükemmeldi.kolları ilk defa sıcak 45,5 gördüm.antreman yapanlar mutlaka denemeli :)

süper set antrenmanı değilmi bu?

Uzun sure agir calisanlar biraktigi zaman vucutlari b.k cuvalina dönüyor kaslarin biçimini fena degistriyor yok kanatmis baklavaymis uzak durun ozellikle sagliginiz için tempolu koşun ve yüzün daha iyi bir vücut sporu yok..

süper set antrenmanı değilmi bu?

evet hasan.

Uzun sure agir calisanlar biraktigi zaman vucutlari b.k cuvalina dönüyor kaslarin biçimini fena degistriyor yok kanatmis baklavaymis uzak durun ozellikle sagliginiz için tempolu koşun ve yüzün daha iyi bir vücut sporu yok..

tercih meselesi kemal bu spor özveri ister emek ister.bunu becerebilen yapar.sağlık elbette önemli bu sporda sağlığı tehlikeye sokacak durum yok.anabolik abartılmadığı sürece

Geri
Üst Alt