- 1 Şubat 2009
- 25.092
- 25.277
- 3.468
Şu fotoğraflar iğrenç lan. O ne öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun sure agir calisanlar biraktigi zaman vucutlari b.k cuvalina dönüyor kaslarin biçimini fena degistriyor yok kanatmis baklavaymis uzak durun ozellikle sagliginiz için tempolu koşun ve yüzün daha iyi bir vücut sporu yok..
evet hasan.
tercih meselesi kemal bu spor özveri ister emek ister.bunu becerebilen yapar.sağlık elbette önemli bu sporda sağlığı tehlikeye sokacak durum yok.anabolik abartılmadığı sürece
7 aylık fitnesscıyım şuanda için erken biraz benim için sanki ssperset çünki bırakmayı düşünmüyorum . iyi anlıyomusun tugay bu işlerden ?
7 aydir gidiyorsan superset yapman normal...2-3 hafta normal 1 hafta superset yapabilirsin. Tabyki 4-5 hafta superset sonra da yine normale donebilirisn. Ama dedigim gibi 2-3 hafta da bir kaslari sok etmek icin superset yapmak iyidir.
yettiği kadar hasan bu sporda ben herşeyi bilenim diyen yok henüz.süpersetin'de şu zamanda ya da şu evrede yapılması gerektiğini açıklayan bir metod yok.yapılır ama vücud ne durumda ne amaçla yapılır o tartışılır.mesela ben göğüs bölgesinde süper set uyguluyorum.göğüs'ü süper setle daha iyi hissediyorum daha vurucu oluyor o bölgeye.durum bu yani bölgeye göre değişir bence.kolda'da 8x4 max kilo.arada süper set yaparım onun içinde.ama ağır kilo düşük tekrarla yaptığım antreman kadar verimli olmuyor.vücudunu tanıman gerek.en sağlıklı cevap bu olur bence
ikinizzde bu işlerde profesyonelene benziyosunuz birbirimize yardımcı olma imkanımız varmı bu işlerde ?
@Hasan Altın antreman bir kenara beslenme ve supplement ne durumda.hacim için kilo x4 gram karbonhidrat,harcanılan enerjinin en az 1000 kalori üstü ve de kilo başına en az 1.5 gram protein alıyorsundur umarım.creatine-komplex protein tozu-glutamine ve de kana hızlı karışan sağlam bir vitargoda antreman sonrası toparlanma için işini rahatlıkla görecektir.multivitamin ve de omega 3 takviyesinide unutmayalım![]()
Hasan perşembe hariç iyi.iki büyük bölgeyi aynı anda girme.
pazartesi-gögüs&biceps
Salı-Sırt&Arka Kol
Çarşamba-Omuz&Bacak iyidir.bir de göğüsten sonra omuz,omuzdan sonra da göğüs çalışma.bu iki bölge birbirine çok yakın.iki gün üst üste yüklenme.
Hacim için benim tercihim 6 ay boyunca kolda 8x4,omuzda 12-10-8-8 (kilo yükselterek),göğüs süper set(antreman sonrası nefes alacak gücüm yoktu.komaya giriyordum neredeyse)sırt için max kg 8x4 yapıyordum.bacakta da sadece squat ve de leg press yapıyorum.büyük hareketlere özen göster.squat,deadlift,bench press,barbell row gibi.bunlar mutlaka programında olsun hasan
tşk ettim p.tesi salı çarşamba yazmışsın doğrumu anladım o programı.. o programı bigün dinlenip bigün yapmıştım bu şekilde yapayımmı bide
valla o sana bağlı kondisyonun ne durumda bilemiyorum.2 gün gidip bir günde off yapabilirsin,bir gün gidip ertesi gün gitmeyipte.tavsiyem 2gün gidip bir gün off yapman.
eywallah kardeşim teşekkür ettim.
Supplement olayinda protein tabyki cok onemlidir ama bence ondan daha da onemli Multivitamin ve Fish oil(omega 3). Bunlar cok pahili da degil
yettiği kadar hasan bu sporda ben herşeyi bilenim diyen yok henüz.süpersetin'de şu zamanda ya da şu evrede yapılması gerektiğini açıklayan bir metod yok.yapılır ama vücud ne durumda ne amaçla yapılır o tartışılır.mesela ben göğüs bölgesinde süper set uyguluyorum.göğüs'ü süper setle daha iyi hissediyorum daha vurucu oluyor o bölgeye.durum bu yani bölgeye göre değişir bence.kolda'da 8x4 max kilo.arada süper set yaparım onun içinde.ama ağır kilo düşük tekrarla yaptığım antreman kadar verimli olmuyor.vücudunu tanıman gerek.en sağlıklı cevap bu olur bence