Gscimbom-ul Havz

Bende Hayrul Cund-u mürekkeb başlığı sandım ama değilmiş :)

Ben 7 yıldan fazla bir süredir savunma ile ilgili forumlarda olmama rağmen aslında taraftar forumlarıyla ilgili bilgim yoktu doğrusu ilgimde yoktu , 3 Temmuz 'dan sonra daha iyi bilgi alabilmek ve olan biteni daha sağlıklı takip edebilmek için 4. seçenekteki gibi bir aramayla burayı buldum ve üye oldum ,

iyikide üye oldum diye düşünüyorum .

konuyu dağıtmayayım ama bu atak helikopteri hakkında ne düşünüyorsun ve ek olarak kıyas başlığı filan açabilir misin acaba? Bir süre ben de takılmıştım savunma sanayi sitelerinde. :)

11 yasında tanrı buraya girmemi istedi bir şekilde, büyüdüm ve burada yetiştim. Yiğidin harman olduğu yer GSC

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Bu seçenek efsane olmuş; Antu'da akarken burdan alıntı yapmışlar o sayede geldim ben kuşum :D

Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum ama sanırım google yoluyla bulmuştum bu forumu ve hemen üye olmuştum.

2006dan beri uyeyim. Nasil uye oldugumu hatirlamiyorum. Yaş geregi o zamanlar sadece okuyorduk, 2008de site yeniden kurulunca aktif olarak yazmaya da basladim.

Cok kisi geldi gecti. Bok gibi adamlar da vardi, cok kral adamlar da vardi. Hepsini gordum. Sunu soyleyebilrim, seviyesi bu denli yuksek ve bu kadar duzenli baska bir spor forumu oldugunu dusunmuyorum.

Benim zaten yonetime girerken ilk amacim seviye idi. Daha once de tabi ki cok ust sinif bir ortam vardi ve su anda nispeten bu ortami stabil tutmayi basardik da sayilabilir. Umarim bu seviyede de devam eder.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

:d

Madem herkes konuyu Hayri açtı zannetmiş, o zaman ne yapıyoruz? Tabi ki konuyu Hayri Cund'a SHUTLUYORUZ :D

4 senelik mukavele ile geldim buraya

mayıs 2015te bonservisimi elime aldığım an büyük camialardan teklif bekleyeceğim

Google'a Galatasaray forumu yazarak ulaşmıştım buraya. Birkaç gün takip ettikten sonra üye oldum tabi :ka21:

Zamaninda Transfer Nöbeti icin üye oldugum dogrudur :D

Tapa

Valla genelde karma forumlarda takılıyordum orda en ufak şeylere bile diğer grupların gelip konuşmasından rahatsız oldum bende sadece aynı renkten olan ve tartışabiliceğimiz bir forum aradım buraya denk geldim.

2006 2008 ya da 2008 2010 da olabilir arası gs1905.org mu ne vardı oradan 30 yıl ban yedim(sitenin ortağı fenerliymiş bende truva yapmaya çalışan bir fenerliye kırıcı konuştum sanırım) sonra nasıl yaptım bilmiyorum ama tesadüf eseri burayı buldum.

baştan sadece yorumları okuyordum sonra baktım bir tartışma var (son yıllardaki tartışmaların aynısı hatta tartışanlarda aynı) kendimi yorum atarken buldum.

Bir gün aklıma takıldı, ünlü takımların forumu var acaba bizimde varmıdır diye, google emmiye sordum oda bizi buralara yöneltti. Ondan beri her gün takılıyoruz burada :)

I am the one who knocks!

Google bir tek beni buraya yönlendirmedi herhalde. Bambaşka bir siteye yönlendirdi ismi lazım değil. Hikayesini çok anlatmışımdır. Alex Song duyumu sonrası buradan bi kaç arkadaş oraya gelip sataşmıştı hani nerede Alex Song herşeye inanmayın falan diye. Ben de birine dedim bu ne biçim üslup biraz terbiyeli olun falan kasıntıyım iyice o zamanlar :D O da dedi tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma. O kimdi hala bilmiyorum :D

Neyse bunlar GSC'den gelmiş dediler. Ulan kim ki bunlar diye geldim nöbete bende. Hayri, Refik falan "müthiş bir duyum var pm atın söyleyelim" geyiğini yapıyorlardı geldiğimde, millet de ciddi ciddi inanıyor, bize de pm atın lütfen falan yazıyordu. Ulan dedim adamlar belli makara yapıyor bunlar nasıl anlamıyor :D Baya eğlendim o gece. Sonra direk lafa girmemek için 3 hafta falan sadece takip ettim, kimin tarzı nasıl, kim ciddi, kim makaracı, neler hoş karşılanıyor iyice çözdükten sonra üye oldum.

Terim'e sallayan büyük bir kesim vardı forumda.Ben de dayanamadım eski bir Terim hayranı olarak üye oldum siteye cevap yazmak için.Şimdi ben de nefret ediyorum Terim'den.Sattı bizi en hafif tabirle.

2006 2008 ya da 2008 2010 da olabilir arası gs1905.org mu ne vardı oradan 30 yıl ban yedim(sitenin ortağı fenerliymiş bende truva yapmaya çalışan bir fenerliye kırıcı konuştum sanırım) sonra nasıl yaptım bilmiyorum ama tesadüf eseri burayı buldum.

baştan sadece yorumları okuyordum sonra baktım bir tartışma var (son yıllardaki tartışmaların aynısı hatta tartışanlarda aynı) kendimi yorum atarken buldum.

neyin kafasini yasiyor o herifler..30yil ban yerine hemen idam etselermis keske:))

★☆★

Hatırlamıyorum ama emrah yıldırımı ben soktum yükselti kerata :-D:-D:-D

Kenzül havas konusunu hatırlayanlar like

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Daha önce başka bir site vardı, orada takılıyordum. Orası kapanınca burasını buldum. Nasıl olduğunu hatırlayamadım.

yıllar önce tesadüfen bulmuştum

birkaç yıl misafir takıldım üşendim üye olmaya

Geri
Üst Alt