Gscimbom-ul Havz

yeniler bilmez bu konuyu,dökülebilirsiniz beyler.
ben sevgilimden ayrılmıştım sevgiye muhtaç aç susuz kedi gibiydim burayı buldum zor günümde yanımda oldunuz sağolun :asd22:

öZzzzgür abinin radyo yayınlarını özledim abi para ile yap vermeyen namussuz olsun

öZzzzgür abinin radyo yayınlarını özledim abi para ile yap vermeyen namussuz olsun
tövbe est. neyse işi sulandırmak istemiyorum ve uyuyorum ben cümleten iyi geceler.
Mesajları art niyetli okumaya başladım acaba yoksa mesaj mı tehlikeli gerçekten bilemedim :D

neyse iyi geceler beyler :asd22::hat:

Kardeşler arasında insan daima huzurlu olur. Neyleyim fenevli bejekeli forumları. Sadece renktsslarimla ne güzel işte :D

gif-94.gif

demekki art niyet bende değilmiş :D bi kavga çıkmadı bugun ya içimde ukte kaldı be :asd22:

roys la bizim barakaya geldiler ,gozu yasli ebemin ellerinden kayarak getirdiler di beni

iki iyi sekiz kotu gunlerdi

fenerin stadini overdik hep beraber

refigin 1 e 250 oranli imzasina yatirmistik butun parayi

jokerdik bir nevi
okurduk gazete gibi

futboldan pek anlamam li bir suru cumlenin ardindan sayfalarca yazi yazan adamlarda vardi

hc yoktu ozamanlar

roys la bizim barakaya geldiler ,gozu yasli ebemin ellerinden kayarak getirdiler di beni

iki iyi sekiz kotu gunlerdi

fenerin stadini overdik hep beraber

refigin 1 e 250 oranli imzasina yatirmistik butun parayi

jokerdik bir nevi
okurduk gazete gibi

futboldan pek anlamam li bir suru cumlenin ardindan sayfalarca yazi yazan adamlarda vardi

hc yoktu ozamanlar

o ha benim o imzamı nerden hatırlıyon la

2007-2008 falandı

Gscdeki serüvenim stad inşaatı merakı ile başladı. 2008 de üye oldum.O günden bu güne burdayım işte :)

Geri
Üst Alt