GSCimbom ve Alexa

Cevap: GSCimbom ve Alexa

Mevcut: 38.591 :ka21:

Gelecek: 37.933 :ka21:

Abdullah abi yeni hedeflerimiz neler?Hedefimiz olsun ki başarılı olalım.:)

Açıklıyorum;

- 3 Haziran 'a uA 'nı geçmek ve Galatasaray taraftar forumlarında en üst sıraya yükselmek...

- 10 Haziran 'da 35.000 rank 'in altına inmek.

Her 2 si de çok zor görünmüyor... :)

Çok mu iyi gidiyoruz, yoksa bana mı öyle geliyor :)

Maşallah..

Ultraslan an itibarı ile 36,308 rank değerinde.Geçmek çok zor gözükmüyor..

graph

UltrAslan forumlari bir ara kapandi galiba teknik sIkIntIlardan dolayi. O yüzden rank düsük onlarda.

Peki en yüksek rank alan G.Saray formu hangisi ?

An itibarıyla 3 aylık değerlerde uA hala bizden 1000 küsur sıra önde. Onlar düşüşte biz ise çıkıştayız. Yani hergün onların ortalamalarından iyi bir rank değeri eksilip, yerine bugünlere ait kötü bir rank değeri hesaplamaya dahil oluyor. Bizim ise tam tersi. Geçmemiz kaçınılmaz. :)

Zaten Türkiye sıralamsında biz şu an 639. ncu iken, uA 868 de. Yani bu alanda daha önceden geçmiştik.

Son 1 - 2 aylık değerlerde GSCimbom açık ara tüm Galatasaray forumlarından önde. Aslantepe 55.000 'ler ASY 130.000 lerde. Başka yakın Galatasaray forumu da yok.

UltrAslan forumlari bir ara kapandi galiba teknik sIkIntIlardan dolayi. O yüzden rank düsük onlarda.

Evet grafikte göründüğü gibi bir dönem kapalı kaldılar. Bu dönem sebebiyle onları geçebileceğiz belki ama son 1,5 aydır bizim ortalamamız çok daha iyi olduğundan zaten geçecektik, sadece daha kısa sürede gerçekleşmiş olacak.

Grafiği Alexa rank ölçümlerinde kullanıldığı şekilde 3 aylık periyod için aldım. Bu hali daha anlaşılır ve doğru analizler yapmaya yarar.

Galiba Galatasarayimizin internet ortaminda cok popüler bir forumunun olmamasinin sebebi telif hakki olaylaridir. Diger takimlarin forumlarina bakiyorum böyle bir sIkIntilari yok sanirim, gayet rahat bir gelismeleri söz konusu. Tabi onlarin forumlarinda biraz klübe biraz medyaya yanasma durumuda var. Hala Galatasaraylilarin bir forumda toplanamamasi tuhaf bir olay ama insallah o birlesim burda olucak cünkü su anda en iyi biz olmakla kalmiyoruz süreklilik ve büyüme adina cok önemli adimlar atiyoruz.

An itibarıyla 3 aylık değerlerde uA hala bizden 1000 küsur sıra önde. Onlar düşüşte biz ise çıkıştayız. Yani hergün onların ortalamalarından iyi bir rank değeri eksilip, yerine bugünlere ait kötü bir rank değeri hesaplamaya dahil oluyor. Bizim ise tam tersi. Geçmemiz kaçınılmaz. :)

Zaten Türkiye sıralamsında biz şu an 639. ncu iken, uA 868 de. Yani bu alanda daha önceden geçmiştik.

Son 1 - 2 aylık değerlerde GSCimbom açık ara tüm Galatasaray forumlarından önde. Aslantepe 55.000 'ler ASY 130.000 lerde. Başka yakın Galatasaray forumu da yok.

Evet grafikte göründüğü gibi bir dönem kapalı kaldılar. Bu dönem sebebiyle onları geçebileceğiz belki ama son 1,5 aydır bizim ortalamamız çok daha iyi olduğundan zaten geçecektik, sadece daha kısa sürede gerçekleşmiş olacak.

Grafiği Alexa rank ölçümlerinde kullanıldığı şekilde 3 aylık periyod için aldım. Bu hali daha anlaşılır ve doğru analizler yapmaya yarar.

Abdullah abi şu scripti kur, bana haber ver :D Demosu da burda...

Galiba Galatasarayimizin internet ortaminda cok popüler bir forumunun olmamasinin sebebi telif hakki olaylaridir. Diger takimlarin forumlarina bakiyorum böyle bir sIkIntilari yok sanirim, gayet rahat bir gelismeleri söz konusu. Tabi onlarin forumlarinda biraz klübe biraz medyaya yanasma durumuda var. Hala Galatasaraylilarin bir forumda toplanamamasi tuhaf bir olay ama insallah o birlesim burda olucak cünkü su anda en iyi biz olmakla kalmiyoruz süreklilik ve büyüme adina cok önemli adimlar atiyoruz.

Antu.com'un ortaklarından biri Metin Şen. Ciddi bir para ve medya desteği olduğu doğru. Galatasaray ile ilgili siteler bölük pörçük ve yetersiz. Site ismi vermek istemiyorum, en çok rağbet gören sitelerden biri taş devrinden kalma php nuke kullanıyor, hadi php-nuke kullanmasını geçtim, iki de bir kapanmasa bari. Ultraslan dışında özel kodlanmış, doğru dürüst bir sistem kullanan site yok. Ultraslan'ın da kapanma sorununu ve nedenini anlamadığım sistem değiştirme merakını da çözebilmiş değilim. Bir forum kurulmuş, 4 yıldır mail değiştirme özelliği eklenemedi. Tasarımın hali içler acısı. Renklilik, heyecan, canlılık yok gibi, taraftara hitap edecek bir forum formatı da yok. İsim, soyisim, ana adı, baba adı, tc kimlik no zorunluluğu da cabası. Tamam muhakkak ki bu şekilde üyelik şartları koymalarının gerekçeleri vardır. Ama forumun navbarına nal gibi ceza sebeplerini koymuşsun, insanlar oraya paylaşmaya, içini dökmeye, sinirini boşaltıp, dalga geçip, makarasını yapmaya geliyor. Eni sonu taraftar organizasyonusun, bu kadar kasmaya gerek yok. Gelelim gscimbom'a çaba, planlar, projeler, gerçekleştirilmek istenen şeyler var. Portalla beraber daha da iyi bir görselliğe kavuşacak olan gscimbom umarım ses getirip, Galatasaraylıları bir arada toplayacak bir oluşum olmayı başarır. Sadece forumla bir yere kadar gelinir. Kendi haber ağını kurup, anasayfadan etkili bir şekilde yayınlarsan ses getirebilirsin. Multimedya gibi taraftara özel bölümler de olmalı. Elimizden geldiğince hepimiz destek olursak, inşallah güzel şeyler olur. Senin mesajın üzerinden içimi döktüm. Aslında daha söylecek çok şey var, ama o da apayrı uzun bir yazı konusu...

Mozilla toolbar'da 37,933 değerini görüyorum.

Geri
Üst Alt