Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullah abi yeni hedeflerimiz neler?Hedefimiz olsun ki başarılı olalım.![]()
Açıklıyorum;
- 3 Haziran 'a uA 'nı geçmek ve Galatasaray taraftar forumlarında en üst sıraya yükselmek...
- 10 Haziran 'da 35.000 rank 'in altına inmek.
Her 2 si de çok zor görünmüyor...![]()
uA'nın Rank'ı nekadar ki şuan ?
36.308.Geçersek süper olur.
" Ov Şet "
Msn'lerinize yazın
Peki en yüksek rank alan G.Saray formu hangisi ?
Bkz : Pm'de atabilirsin :2aloh1:
Sanirim biziz. Bizden baska G.Saray forumu yok gibi. Var ama yok gibi bisey![]()
Asy falan var yahu ?
Peki en yüksek rank alan G.Saray formu hangisi ?
UltrAslan forumlari bir ara kapandi galiba teknik sIkIntIlardan dolayi. O yüzden rank düsük onlarda.

An itibarıyla 3 aylık değerlerde uA hala bizden 1000 küsur sıra önde. Onlar düşüşte biz ise çıkıştayız. Yani hergün onların ortalamalarından iyi bir rank değeri eksilip, yerine bugünlere ait kötü bir rank değeri hesaplamaya dahil oluyor. Bizim ise tam tersi. Geçmemiz kaçınılmaz.
Zaten Türkiye sıralamsında biz şu an 639. ncu iken, uA 868 de. Yani bu alanda daha önceden geçmiştik.
Son 1 - 2 aylık değerlerde GSCimbom açık ara tüm Galatasaray forumlarından önde. Aslantepe 55.000 'ler ASY 130.000 lerde. Başka yakın Galatasaray forumu da yok.
Evet grafikte göründüğü gibi bir dönem kapalı kaldılar. Bu dönem sebebiyle onları geçebileceğiz belki ama son 1,5 aydır bizim ortalamamız çok daha iyi olduğundan zaten geçecektik, sadece daha kısa sürede gerçekleşmiş olacak.
Grafiği Alexa rank ölçümlerinde kullanıldığı şekilde 3 aylık periyod için aldım. Bu hali daha anlaşılır ve doğru analizler yapmaya yarar.
![]()
Galiba Galatasarayimizin internet ortaminda cok popüler bir forumunun olmamasinin sebebi telif hakki olaylaridir. Diger takimlarin forumlarina bakiyorum böyle bir sIkIntilari yok sanirim, gayet rahat bir gelismeleri söz konusu. Tabi onlarin forumlarinda biraz klübe biraz medyaya yanasma durumuda var. Hala Galatasaraylilarin bir forumda toplanamamasi tuhaf bir olay ama insallah o birlesim burda olucak cünkü su anda en iyi biz olmakla kalmiyoruz süreklilik ve büyüme adina cok önemli adimlar atiyoruz.
işe yarıyor mu?![]()