GSCimbom ve Alexa

Cevap: GSCimbom ve Alexa

Sizin dünkü rankınız benim bu zamana kadar kurduğum sitelerimin toplam rankı etmez :o :D

Devamıda gelecektir.

Alexa - Top Sites: Galatasaray SK

Bu adreste ise Alexa'nın Galatasaray kategorisindeki sitelerinin sıralaması bulunmakta. Bu bölümde ise 6. sırada bulunmamız ve popüler Galatasaray Store, alisamiyen.net gibi siteleri de geçiyor olmamız gayet hoş bir durum.

Gerçekten güzel bir çıkış yakaladık.Devam ettireceğiz.

Dünkü rank (10.03.09): 31,775

Mevcut Rank değeri: 63,221

Gelecek Rank değeri: 58,416

Artık değerin stabilleşmeye başlayacağı yerlere geliyoruz, bu değer her zaman bu hızlarda yükselmeyecek, şimdi biraz bu değerlerde (~50-55.000) varolma savaşı vereceğiz.

50.000 'li değerler 4 aylık geçmişi olan forumumuz için çok çok iyi.

Current rank: 58.416:GOOL::GOOL::GOOL:

Galatasarayla ilgili en iyi 6. siteyiz. Ve daha dün 31.000 olan rank bugün 59.000 ise çok çok iyi bir durumdayız demektir heralde:D

-pek anlamam bunlardan :D-

Galatasarayla ilgili en iyi 6. siteyiz. Ve daha dün 31.000 olan rank bugün 59.000 ise çok çok iyi bir durumdayız demektir heralde:D

-pek anlamam bunlardan :D-

Önceki günkü 31.000 günlük rank değerdi. Bir sonraki günün (11.03.09) günlük değeri ise 41.000 oldu. Hafta içinde bu tip dalgalanmalar olabiliyor.

3 aylık ortalama değerimiz ise 59.000 'in altına indi. Önemli olan değer bu.

Not1: Değer ne kadar düşerse o kadar iyi. (1. site en iyi)

Not2: Alexa toolbar yüklü değilse kurun, inceledikçe detaylı öğrenirsiniz. :)

Yakında Galatasaray ile siteler de 1. olacağız.Ne kadar yükselirsek forumumuz o kadar ilgi çeker.

Şuan alexa ve firefox'u indirdim.Eve gidince yükleyeceğim.Abdullah abi yükleyemezsem yardımlarını bekliyorum.:)

Burası bizim alexa arşivimiz oldu; bu sebeple verileri sürekli güncellemeye devam ediyorum.

Yeni Rank değerimiz: 54.331 oldu.

Bende yüklediğim için yükselişimize devam ederiz.Yarın gece ranklar çıldıracak:D

site bi süre kapalı kalmıştı , kapanmazdan önce kaçıncı sıralardaydı yada rank değeri neydi...

Kapanmadan önce hatırladıgıma göre 45000-50000 civarlarındaydı. Eski değerleri yakaladık gibi.

Kapanmadan önce hatırladıgıma göre 45000-50000 civarlarındaydı. Eski değerleri yakaladık gibi.

Kapanmadan önce 83.857 idi. (16.11.08 değeridir.)

O değerleri çoktaan geçtik.. :)

Bende yüklediğim için yükselişimize devam ederiz.Yarın gece ranklar çıldıracak:D

1 kişi alexa yükledi diye ranklar tabii ki çıldırmıyor. :) Ortalama günlük girişler yüzlerce değişik IP içerdiği için katkısı birkaçyüzde 1 civarında olacaktır.

geçen yaz transfer dönemlerinde acayip yoğundu , Oliveria trasferi gündemdeyken acayipti :D

geçen yaz transfer dönemlerinde acayip yoğundu , Oliveria trasferi gündemdeyken acayipti :D

Olay burada arkadaşlar;

Yaz sonunda rank 83.857, şimdiki 54.331

Özellikle aynı dönem performansları karşılaştırdığınızda (yılın ilk 3 ayı gibi) sonuç çarpıcı...

Olay burada arkadaşlar;

Yaz sonunda rank 83.857, şimdiki 54.331

Özellikle aynı dönem performansları karşılaştırdığınızda (yılın ilk 3 ayı gibi) sonuç çarpıcı...

Demekki ben yanlıs hatırlamısım. Oğuz Serdar dönemlerinde 75000 di sanırım dogru diyorsunuz Abdullah Adminim.

Peki geçende de sormustum. Sitemizin tekil hiti kaçtır diye ama siz bana çogul hiti söylemiştiniz.

Acaba günlük olarak her farklı ip den kaç adet giriş olmakta sitemize ? Bu değere göre kafamda bir kıyaslama yapacagımda

Demekki ben yanlıs hatırlamısım. Oğuz Serdar dönemlerinde 75000 di sanırım dogru diyorsunuz Abdullah Adminim.

Peki geçende de sormustum. Sitemizin tekil hiti kaçtır diye ama siz bana çogul hiti söylemiştiniz.

Acaba günlük olarak her farklı ip den kaç adet giriş olmakta sitemize ? Bu değere göre kafamda bir kıyaslama yapacagımda

Sanırım tekil hit değerlerini Alaaddin yada Birkan arkadaşlarımızdan biri yanıtlayabilir.

Geri
Üst Alt