- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Son dk : Opet pompacılarının kaptanı @Mahir Koç oldu.
Ne diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dk : Opet pompacılarının kaptanı @Mahir Koç oldu.
Slayt gösterisiyle mi anlatayımNe diyorsun
kadroları netlestırelım
Opet Pompacılarının Kaptanı Mahir Koç, Ön Liberosu Domfinho netleşen isimler bunlar şuankadroları netlestırelım

Slayt gösterisiyle mi anlatayım
Şizo Doruk'tan seçmeler. Küstah herif beni sarı lacivert yapmış üstüne üstlük yedek bırakmış. Ayrıca takımlar dengesiz seçilmiş. Bizim takım çok bariz bir şekilde güçsüz. Ulan Belhanda'yı bize koymuş Uğur Yılmaz yazmış üstüne!
İyi oyuncuları yedeğe atmış antu kadrosunda
Şizo Doruk'tan seçmeler. Küstah herif beni sarı lacivert yapmış üstüne üstlük yedek bırakmış. Ayrıca takımlar dengesiz seçilmiş. Bizim takım çok bariz bir şekilde güçsüz. Ulan Belhanda'yı bize koymuş Uğur Yılmaz yazmış üstüne!
![]()
seninle ilgili sürprizlerimiz var maho ağa
kadrolar konusunda geniş bir ekiple istişare etmekteyiz. (kuzen, eroğlu) ve seni stoperde uygun görmüşlerSol bek'e almanı ümit ediyorum. Onun dışında oynayabileceğim 1 bölge yok!
tamamdır patron talebini hocaya ileteceğimDoruk, Özcimbomluların 8 numarası ben olayım, Selçuk İnan'ın ilk senesindeki gibi 8 oynardım halı sahada, ayağım iyidir. (üzerinden 10 yıl geçse de) @Doruk Ata TANRIVERDİ
kadrolar konusunda geniş bir ekiple istişare etmekteyiz. (kuzen, eroğlu) ve seni stoperde uygun görmüşler
ama seni sevdiğimden bek fikrini değerlendireceğiz.
yabancı olduğun renkler değil üstadSolak ve uzun boylu oluşumu göz önünde bulundur. Antucuyuz diye mahvetme takımı. Renkler sarı lacivert de olsa biz üstümüze düşeni yaparız!