gscimbom vs antu deneme (1.yari)

animated-smileys-signs-122.gif

animated-smileys-speech-balloons-086.gif
kadroları netlestırelım

Slayt gösterisiyle mi anlatayım

Şizo Doruk'tan seçmeler. Küstah herif beni sarı lacivert yapmış üstüne üstlük yedek bırakmış. Ayrıca takımlar dengesiz seçilmiş. Bizim takım çok bariz bir şekilde güçsüz. Ulan Belhanda'yı bize koymuş Uğur Yılmaz yazmış üstüne!

Şizo Doruk'tan seçmeler. Küstah herif beni sarı lacivert yapmış üstüne üstlük yedek bırakmış. Ayrıca takımlar dengesiz seçilmiş. Bizim takım çok bariz bir şekilde güçsüz. Ulan Belhanda'yı bize koymuş Uğur Yılmaz yazmış üstüne!

İyi oyuncuları yedeğe atmış antu kadrosunda

OH5.gif

seninle ilgili sürprizlerimiz var maho ağa

Doruk, Özcimbomluların 8 numarası ben olayım, Selçuk İnan'ın ilk senesindeki gibi 8 oynardım halı sahada, ayağım iyidir. (üzerinden 10 yıl geçse de) @Doruk Ata TANRIVERDİ

kadrolar konusunda geniş bir ekiple istişare etmekteyiz. (kuzen, eroğlu) ve seni stoperde uygun görmüşler :censored:

ama seni sevdiğimden bek fikrini değerlendireceğiz.

Solak ve uzun boylu oluşumu göz önünde bulundur. Antucuyuz diye mahvetme takımı. Renkler sarı lacivert de olsa biz üstümüze düşeni yaparız!

Geri
Üst Alt