GSPara Basın Lansmanı Gerçekleştirildi

Seneye bildiğim kadarıyla Passolig olmayacak kulüpler bilet ve kombinelerini kendileri satacak. Büyük ihtimalle kombine alımlarında ciddi avantajları olur diye tahmin ediyorum fakat burası Galatasaray sırf taraftarız diye hiçbir hizmet almadan saçma sapan işlere üye olmuşluğumuz da çok o yüzden dediğin gibi bomboş bir şeyde çıkabilir.
Bu seneden itibaren yapabilirlerdi onu. Passolig olmayacak değil kulüpler kendi de bu işi yapabilecek passolig tek olmayacak. Belki orada kullanırlar ama şu an passo onlara göre daha sorunsuz olduğu için bence devam eder.

Bu seneden itibaren yapabilirlerdi onu. Passolig olmayacak değil kulüpler kendi de bu işi yapabilecek passolig tek olmayacak. Belki orada kullanırlar ama şu an passo onlara göre daha sorunsuz olduğu için bence devam eder.
GS+ diye bir uygulama daha çıkacak sanırım bu GSPara entegrasyonu, forum, oyun, Gs store vb. şeylerin olacağı genel bir uygulama demişlerdi. Belki bilet satışları yine QNB ile anlaşarak o uygulama ve QNB'nin kendi mecralarından satılma tarzı bir şey yapılabilir gibi geliyor bana. Tabi Passolig'te devam ettirmek isteyecek ve kulüplerle daha iyi para vererek anlaşma yapmak isteyebilirler Bjk ile 5 yıllık anlaşma yapmışlardı mesela Şubat ayında.

@Hasan Bekir Mağazacılık AŞ halka açılacak. Girmemi tavsiye eder misin? Para boşa gidecekse girmeyeceğim. Gerçi halka arzın ne olduğunu bilmiyorum.

Dursun baskan doneminde bu da yaşandı artik para da basiyoruz!!

Yani olmayacak derken Passolig ile sözleşme bitiyor demeye çalıştım. Büyük ihtimalle bizimkiler uğraşmamak için yenilerler ama bu hesap sahiplerine kombine ve bilet alımlarında ufak tefek ayrıcalıklar verirlerse iyi olur.

Geri
Üst Alt