GSStore Destek Alışverişi

Uzun zamandır para biriktiriyordum nihayet 1 adet anahtarlık aldım, hep destek tam destek.

Bilmiyorum orda yazan rakamlar neye tekabül ediyor bence yuvarlama olabilir zaten ürünlerin hiç etiket flyatı yoktu
İndirim de söylemediler bana

Şort 3bin lira ya şaka gibi
Araplardan aldığın paraları Galatasaray’a kazandırma zamanı!!!!

Urun elime ulasti- L istiyordum biraz daha gobek eritince diye ama XL vardi sadece ben alirken. Osi box ile indirim taksit derken almistim.

Baya rahat ve bekledigimden daha iyi malzemesi. Benzer urunleri 2 3 markadan almisimdir yillar icinde, dandik olurdu dikisleri. Bunun iyi. Fermuarli cepler ve ic cepte var.

Icine uzun kollu giyilir rahatlikla

Basarili bir alisveris oldu.

2025 alisverisleri:
- 1 forma(hediye)
- 2 reflect studyo sweatshirt
- 2 tane de hediye sweatshirt
- 25. Sampiyonluk tshirt
- 1 3mx4m balkon bayragi
- 1 sallamalik ufak bayrak
- osi box
- yagmurluk + bileklik
- 3. Forma (loading sonbaharda)

Urun elime ulasti- L istiyordum biraz daha gobek eritince diye ama XL vardi sadece ben alirken. Osi box ile indirim taksit derken almistim.

Baya rahat ve bekledigimden daha iyi malzemesi. Benzer urunleri 2 3 markadan almisimdir yillar icinde, dandik olurdu dikisleri. Bunun iyi. Fermuarli cepler ve ic cepte var.

Icine uzun kollu giyilir rahatlikla

Basarili bir alisveris oldu.
bende var bunun aynısı hiç rüzgar geçirmiyor ve çok hafif. tüm kış üzerimdeydi.

bende var bunun aynısı hiç rüzgar geçirmiyor ve çok hafif. tüm kış üzerimdeydi.
Rengini baya begendim ilk ciktiginda- 4k diye almamistim , kolay degil sadece bu renk urun . Logo detayida kibar.

Sahil yurume etme , kisa mesafe icin sonbahar motor kafasinda aldim. Kapson olmasi artiydi. Icime sindi baya.

Bi su devre arasi simsiyah fermuarlida beden olsa onuda alacaktim,XS vardi sadece

Geri
Üst Alt