Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.653
- 143
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖNCE ALIŞVERİŞ SONRA KALECİ!!!kaleci nerde @Emrah Yıldırım milleti borca soktun hesap ver
Standart kalıp. Gel bak yarınoversize mı bu tsirt kalıbı ne
İndirim nasıl oldu abi?Formaları aldık çocukların
Hanım fiyatı duyunca bir oha çekti ama olsun
Ekli dosyayı görüntüle 298306
Bilmiyorum orda yazan rakamlar neye tekabül ediyor bence yuvarlama olabilir zaten ürünlerin hiç etiket flyatı yoktuİndirim nasıl oldu abi?
Araplardan aldığın paraları Galatasaray’a kazandırma zamanı!!!!Bilmiyorum orda yazan rakamlar neye tekabül ediyor bence yuvarlama olabilir zaten ürünlerin hiç etiket flyatı yoktu
İndirim de söylemediler bana
Şort 3bin lira ya şaka gibi
Direk osimhen forması alıp altına arap sağolsın yazdırmalıAraplardan aldığın paraları Galatasaray’a kazandırma zamanı!!!!
Direk osimhen forması alıp altına arap sağolsın yazdırmalı
bende var bunun aynısı hiç rüzgar geçirmiyor ve çok hafif. tüm kış üzerimdeydi.![]()
Galatasaray Erkek Yağmurluk 12270025
Galatasaray Erkek Yağmurluk 12270025 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
Urun elime ulasti- L istiyordum biraz daha gobek eritince diye ama XL vardi sadece ben alirken. Osi box ile indirim taksit derken almistim.
Baya rahat ve bekledigimden daha iyi malzemesi. Benzer urunleri 2 3 markadan almisimdir yillar icinde, dandik olurdu dikisleri. Bunun iyi. Fermuarli cepler ve ic cepte var.
Icine uzun kollu giyilir rahatlikla
Basarili bir alisveris oldu.
Rengini baya begendim ilk ciktiginda- 4k diye almamistim , kolay degil sadece bu renk urun . Logo detayida kibar.bende var bunun aynısı hiç rüzgar geçirmiyor ve çok hafif. tüm kış üzerimdeydi.
şunu almıstım geçen sezon reffect den kalıbı büyük ona göre al2025 alisverisleri:
- 1 forma(hediye)
- 2 reflect studyo sweatshirt
- 2 tane de hediye sweatshirt
- 25. Sampiyonluk tshirt
- 1 3mx4m balkon bayragi
- 1 sallamalik ufak bayrak
- osi box
- yagmurluk + bileklik
- 3. Forma (loading sonbaharda)
3 tane aldim bundan 1i bana 2si hediye. Muthis bir urun.şunu almıstım geçen sezon reffect den kalıbı büyük ona göre al
aynen ömürlük gibi duruyor :d3 tane aldim bundan 1i bana 2si hediye. Muthis bir urun.
Heriflerin kumas ve kalip baya baya iyi
Gs urunleri haricinde kendi sitelerine arada bakiyorum, guzel renk vs indirim olursa diye. O dikis desenler ufak vs sokulme bilmemne cok yipranmasi lazim. Kumas olayi fark yaratiyor ama harbidenaynen ömürlük gibi duruyor :d