GSStore Ürünleri

Retro serisi tekrar çıksa da alsak
Retro seriside berbat yapiyoruz if you ask me.

Puma ile anlasmisiz

Sunu cikar be

1726485490206.webp

10 gün geçti hala gelecek. Muhtemelen talep topluyorlar ona göre basacaklar tişörtü.

Screenshot Capture - 2024-09-16 - 14-23-15.webp

Kış için gerekli bir ürün :

896de7a0-43c6-43f8-9eff-0d8bece5dbe4_size900x1200.jpg

Anahtarlık çeşitleri de artmış ben yeni gördüm ,

689d6f25-8a91-4176-af04-676a03c432f9_size900x1200.jpg

7cd53dcf-0194-46d6-ae2d-d937b01274f5_size900x1200.jpg

Forma alıcam forma yok ? İzmir 'de hiçbir mağzada L beden yok online satış içinde yok.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 22
Lego ile anlaşma yapıp stadin legosunu yaptirsak yok satar zenginlere(lego ülkemizde cok pahali olduğu için)

Old trafford un mesela lego hali vardı müthiş görünüyordu

Edit: fotoyu buldum ekledim
lego yarın öbür gün ülkeye ürün göndermez duruma geliyoruz :D

"ne stadı hocam?" (bjkli cocugun tonuyla) deseler şaşırmam :D

ben lego hastasıyım - star warsun 2 3 figürü ile Tie Fighter gmisi var 1 tane - en büyük sıkıntısı toz - anormal yerlerine toz giriyor rafa falan koyulursa

99 depremi için nerdeyse 2 çuval lego göndermiştik - kaç tane orjinal SW figürü falanda yollamıştım. çocuk kısmım cız etmişti bi. G.I. Joe - ninja kaplumbağlar falan olan torba yeterdi destek için halbuki :D 1 roba plastik asker figürleri vs gitmişti - onlar helal olsun tabide , öbürleri bir burukluk yaratmıştı.

lego yarın öbür gün ülkeye ürün göndermez duruma geliyoruz :D

"ne stadı hocam?" (bjkli cocugun tonuyla) deseler şaşırmam :D

ben lego hastasıyım - star warsun 2 3 figürü ile Tie Fighter gmisi var 1 tane - en büyük sıkıntısı toz - anormal yerlerine toz giriyor rafa falan koyulursa

99 depremi için nerdeyse 2 çuval lego göndermiştik - kaç tane orjinal SW figürü falanda yollamıştım. çocuk kısmım cız etmişti bi. G.I. Joe - ninja kaplumbağlar falan olan torba yeterdi destek için halbuki :D
Ustad o işe girdin mi camli dolaba koymak lazim bence.

Edit: çok pahali için el vermiyor almaya bende hastasıyım

Ustad o işe girdin mi camli dolaba koymak lazim bence.

Edit: çok pahali için el vermiyor almaya bende hastasıyım
abi işte ne bilelim o dünyanın bugünlere geleceğini

abimden bana benden depreme gitti - yemin ederim 35 40k dolarlık figür vardı muhtemelen (kırdığımız oynarken yokettiklerimiz harici konuşuyorum he) - legolar standart legoydu tabi ama şimdi almak istesen 30bin TL vardır miktar olarak o legolar. çuval derken harbi 2 çuval legomuz vardı. herhangi bir seri falan değil tabi - düz lego - en güzeli yani.

koleksiyon olarak bi Lord of the Rings - two towers kitabı kaldı çok çok eski tarihli basım - işlemeli kapağı falan var- bi seri Kinder yumurtaların almanyada verdiği Lord of the rigns seti var - 1 tanede değerli sayılmayacak Ezio Auditore figürüm var o kadar :D

bi dünyada magic the gathering kartı satmışızdır abimle - değerli olan bir şey yoktu orda malesef - geçen sene mi ne "the one ring" diye bi kartın parlağını açtı herifin teki youtube videosu var. sattıda sanırım. eli ayağı titriyordu tuarken

abi işte ne bilelim o dünyanın bugünlere geleceğini

abimden bana benden depreme gitti - yemin ederim 35 40k dolarlık figür vardı muhtemelen (kırdığımız oynarken yokettiklerimiz harici konuşuyorum he) - legolar standart legoydu tabi ama şimdi almak istesen 30bin TL vardır miktar olarak o legolar. çuval derken harbi 2 çuval legomuz vardı. herhangi bir seri falan değil tabi - düz lego - en güzeli yani.

koleksiyon olarak bi Lord of the Rings - two towers kitabı kaldı çok çok eski tarihli basım - işlemeli kapağı falan var- bi seri Kinder yumurtaların almanyada verdiği Lord of the rigns seti var - 1 tanede değerli sayılmayacak Ezio Auditore figürüm var o kadar :D

bi dünyada magic the gathering kartı satmışızdır abimle - değerli olan bir şey yoktu orda malesef - geçen sene mi ne "the one ring" diye bi kartın parlağını açtı herifin teki youtube videosu var. sattıda sanırım. eli ayağı titriyordu tuarken
Geçmiş olsun bir kez daha deprem konusunun adı geçmişken. Abi Kinder demisken şimdi o Kinderlerin legosunu bile alamaz insanlar TR de. Geçen bir tane millenium falcon gördüm 42.000 tl diyor. Almasına alırım cidden ama 2 ay sonra baktıkça küfür ederim neden aldım diye. Cidden hobi edinmek bile bu ülkede zor.

Lego harici normal stand karakterlerde böyle. Vader figürü buldum 12k falan abi nasıl paralar bunlar cidden olacak iş değil

Geçmiş olsun bir kez daha deprem konusunun adı geçmişken. Abi Kinder demisken şimdi o Kinderlerin legosunu bile alamaz insanlar TR de. Geçen bir tane millenium falcon gördüm 42.000 tl diyor. Almasına alırım cidden ama 2 ay sonra baktıkça küfür ederim neden aldım diye. Cidden hobi edinmek bile bu ülkede zor.

Lego harici normal stand karakterlerde böyle. Vader figürü buldum 12k falan abi nasıl paralar bunlar cidden olacak iş değil
yani şöyle diyeyim - yaş 38 - daha kanım ısınan hayal kuracığım bir kadın karşıma çıkmadı ama insan rada düşünüyor ileride çocuk olursa ederse diye...

çocuğum olsa eskiden legoya boğacağım üstüne ben de oynayacağım diye hayal ederdim. şimdi yok o hayal mesela (inşallah nasip olur tabide)

çok zor abi - hobisinden tut , çocuğu geliştirsin oynaycaksa güzeliyle oynasın desen felaket ortalık.

al yani GS store dan forma al desen - maça götreyim edeyim , 2500 3000 TL ye çıkıyorsun avuç kadar kumaşa. (diyerek konu başlığına geri döndüreyim işi :D )

Geri
Üst Alt