- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Retro seriside berbat yapiyoruz if you ask me.Retro serisi tekrar çıksa da alsak
Puma ile anlasmisiz
Sunu cikar be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Retro seriside berbat yapiyoruz if you ask me.Retro serisi tekrar çıksa da alsak
Üstteki anahtarlık var bi süredir. Ben 5-6 aydır kullanıyorum daha fazlada olabilirKış için gerekli bir ürün :
![]()
Anahtarlık çeşitleri de artmış ben yeni gördüm ,
![]()
![]()
Nereye sunalım hocam?Sunun
MCH Arena (Lego zaten FC Midtjyllande komsu)
Emirates Stadium
Veya
RAMS Park
Gelse hemen alicagim
3 senedir bekliyorum yemin ederim.
lego yarın öbür gün ülkeye ürün göndermez duruma geliyoruzLego ile anlaşma yapıp stadin legosunu yaptirsak yok satar zenginlere(lego ülkemizde cok pahali olduğu için)
Old trafford un mesela lego hali vardı müthiş görünüyordu
Edit: fotoyu buldum ekledim
Ustad o işe girdin mi camli dolaba koymak lazim bence.lego yarın öbür gün ülkeye ürün göndermez duruma geliyoruz
"ne stadı hocam?" (bjkli cocugun tonuyla) deseler şaşırmam
ben lego hastasıyım - star warsun 2 3 figürü ile Tie Fighter gmisi var 1 tane - en büyük sıkıntısı toz - anormal yerlerine toz giriyor rafa falan koyulursa
99 depremi için nerdeyse 2 çuval lego göndermiştik - kaç tane orjinal SW figürü falanda yollamıştım. çocuk kısmım cız etmişti bi. G.I. Joe - ninja kaplumbağlar falan olan torba yeterdi destek için halbuki![]()
abi işte ne bilelim o dünyanın bugünlere geleceğiniUstad o işe girdin mi camli dolaba koymak lazim bence.
Edit: çok pahali için el vermiyor almaya bende hastasıyım
Forma alıcam forma yok ? İzmir 'de hiçbir mağzada L beden yok online satış içinde yok.
Geçmiş olsun bir kez daha deprem konusunun adı geçmişken. Abi Kinder demisken şimdi o Kinderlerin legosunu bile alamaz insanlar TR de. Geçen bir tane millenium falcon gördüm 42.000 tl diyor. Almasına alırım cidden ama 2 ay sonra baktıkça küfür ederim neden aldım diye. Cidden hobi edinmek bile bu ülkede zor.abi işte ne bilelim o dünyanın bugünlere geleceğini
abimden bana benden depreme gitti - yemin ederim 35 40k dolarlık figür vardı muhtemelen (kırdığımız oynarken yokettiklerimiz harici konuşuyorum he) - legolar standart legoydu tabi ama şimdi almak istesen 30bin TL vardır miktar olarak o legolar. çuval derken harbi 2 çuval legomuz vardı. herhangi bir seri falan değil tabi - düz lego - en güzeli yani.
koleksiyon olarak bi Lord of the Rings - two towers kitabı kaldı çok çok eski tarihli basım - işlemeli kapağı falan var- bi seri Kinder yumurtaların almanyada verdiği Lord of the rigns seti var - 1 tanede değerli sayılmayacak Ezio Auditore figürüm var o kadar
bi dünyada magic the gathering kartı satmışızdır abimle - değerli olan bir şey yoktu orda malesef - geçen sene mi ne "the one ring" diye bi kartın parlağını açtı herifin teki youtube videosu var. sattıda sanırım. eli ayağı titriyordu tuarken
yani şöyle diyeyim - yaş 38 - daha kanım ısınan hayal kuracığım bir kadın karşıma çıkmadı ama insan rada düşünüyor ileride çocuk olursa ederse diye...Geçmiş olsun bir kez daha deprem konusunun adı geçmişken. Abi Kinder demisken şimdi o Kinderlerin legosunu bile alamaz insanlar TR de. Geçen bir tane millenium falcon gördüm 42.000 tl diyor. Almasına alırım cidden ama 2 ay sonra baktıkça küfür ederim neden aldım diye. Cidden hobi edinmek bile bu ülkede zor.
Lego harici normal stand karakterlerde böyle. Vader figürü buldum 12k falan abi nasıl paralar bunlar cidden olacak iş değil
Kör oldum