- 10 Nisan 2013
- 58.804
- 42.025
- 3.943
Küfür edecem olmayacakUmarım alabilmişsindir reis tükendi bile. Nasıl iş anlamadım 5 dakika sürdü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür edecem olmayacakUmarım alabilmişsindir reis tükendi bile. Nasıl iş anlamadım 5 dakika sürdü.
Evet reis sayende siparişi verdim saolasın
Sipariş onaylandı ekranına bakıp bakıp duygulanıyorum

11.00 de stoklar yenilendi diye mail geldi ve şuan hiç bir beden yokBu ne yav çöktü mü site
bunları 4.yıldızda da yaşadık prosedürün bu şekilde olduğunu anlamış olmak lazım. Seneye üstüne ondan sonraki sene yanına eklenir5. yıldızı göz göre göre üste koyacaklar şu mallığı yapmayın diye bas bas bağırdık
bunları 4.yıldızda da yaşadık prosedürün bu şekilde olduğunu anlamış olmak lazım. Seneye üstüne ondan sonraki sene yanına eklenir
Tamamen satış stratejisi bu. Bu yıl bu şekilde ne kadar fazla satarsak iyi diyorlar.Prosedürü falan yok yaw beceriksizlik başka bir şey değil. Formaları önceden bastıkları için yıldızı sonradan üste koyuyolar. Formaları yıldızsız bastırıp sonradan 5 yıldızlı halini bassalar aynı hesaba gelecek. O yıldızın üstte olması görseli çok bozuyor
sadece şu görselinde baya beğendiğim bordo formayı alma arzumun önüne geçebilecek bir detay.Prosedürü falan yok yaw beceriksizlik başka bir şey değil. Formaları önceden bastıkları için yıldızı sonradan üste koyuyolar. Formaları yıldızsız bastırıp sonradan 5 yıldızlı halini bassalar aynı hesaba gelecek. O yıldızın üstte olması görseli çok bozuyor
nasıl yav girdiğim gibi yok dediM-L beden hariç stokta var şu an retro forma
@Emrah Yıldırım
@Can BÜYÜK
edit: yazmaya gelmiyor yav yazana kadar 3 beden birden bitti 5 dakika sürmüyor.
XS-XL gözüküyor teknasıl yav girdiğim gibi yok dedi

Sen yaz yine sayende gördüm :dXS-XL gözüküyor tek
daha bu topa girmem, buraya yazana kadar bitiyor küfrü ben yiyeceğim en son bunların yüzünden![]()

] yıldız bayrak bir an önce gelmeli bizi korsana düşürmeyinKızda olan maske Osimhen'in kendi maskesi değil mi? Zira yetişkin maskesi o çocuklar için olan değil?gsstore ürettiği maske bok gibiydi. Kızda gözluk felçli gibi durmus. bu modellemeyi hangi salak yapti merak ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 285090
Dümdüz söyle yapacaklardı;
Ekli dosyayı görüntüle 285091
Maalesef ben ufaklığa çakmasini almak durumunda kaldim cünkü orjinalini istemedi.
Yok hocam gsstoreda bizzat satilan ürün bu.Kızda olan maske Osimhen'in kendi maskesi değil mi? Zira yetişkin maskesi o çocuklar için olan değil?