GSStore Ürünleri

bu işi yapan daha profesyonel markayla yap - hasılatı bölüş...global olarak satışı olsun.

geç kalınan bir fikir.

bunları 4.yıldızda da yaşadık prosedürün bu şekilde olduğunu anlamış olmak lazım. Seneye üstüne ondan sonraki sene yanına eklenir

Prosedürü falan yok yaw beceriksizlik başka bir şey değil. Formaları önceden bastıkları için yıldızı sonradan üste koyuyolar. Formaları yıldızsız bastırıp sonradan 5 yıldızlı halini bassalar aynı hesaba gelecek. O yıldızın üstte olması görseli çok bozuyor

Prosedürü falan yok yaw beceriksizlik başka bir şey değil. Formaları önceden bastıkları için yıldızı sonradan üste koyuyolar. Formaları yıldızsız bastırıp sonradan 5 yıldızlı halini bassalar aynı hesaba gelecek. O yıldızın üstte olması görseli çok bozuyor
Tamamen satış stratejisi bu. Bu yıl bu şekilde ne kadar fazla satarsak iyi diyorlar.

Gelecek sezon düzenli 5 yıldızı da ayrıca satış stratejisi olarak kullanacaklar.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece şu görselinde baya beğendiğim bordo formayı alma arzumun önüne geçebilecek bir detay.

baştan sırf logo yapılıp sonradan eklenmeliler . storelarda satış yapıldığında adam arkada isim basarken 30 saniye yıldız basacak bitecek....

edit: cumhuriyet 100. yılı çubuklu formasında avrupa reklamı mı yerli reklam mı gibisinden her şey sonradan basıldı - çok aman aman zor bir şey değil.

Son düzenleme:
Yine kaçırdık, tüh lanet olsun sizin gibi beceriksiz heriflere.

Dursun istifa.

[emoji6] yıldız bayrak bir an önce gelmeli bizi korsana düşürmeyin

gsstore ürettiği maske bok gibiydi. Kızda gözluk felçli gibi durmus. bu modellemeyi hangi salak yapti merak ediyorum.

Screenshot_20250505_224833_Chrome.webp

Dümdüz söyle yapacaklardı;

1746474694932.webp

Maalesef ben ufaklığa çakmasini almak durumunda kaldim cünkü orjinalini istemedi.

Geri
Üst Alt