Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Bütün ürünleri nike a filan yaptırmak lazım.
Ogrenciyide dusunmek lazim tabi
iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün ürünleri nike a filan yaptırmak lazım.
Ula o kadar yol gittim alsancaktaki storeye. Formalarda numara yok, numara isim de yazmıyolar haftaya gelecrkmiş isimli formalar. Rezillik yav. Formalarda turk bayragı da yok isteyen diktiriyomuş.
Tapatalk ile gönderildi
Normalde GS Store'den alacaklarımı hep Çorlu'ya gider oradan alırdım ancak bu sıralar gitmeye fırsatım olmadığı için internetten sipariş verdim.
Cuma günü verdiğim 3 polo t-shirt için şu an sitede kargolandı yazıyor.Ancak kargo takibe geldiğimde verilen sipariş numarasında bir kargo bulunamadı gibisinden bir şey yazıyor.Daha önce GS Store internet mağazasından alış veriş yapan biri bilgilendirebilir mi? Sorun GS Storede mi kargo şirketinde mi?
Kargo yola çıkmamış. Çıkınca gözüküyor. Bazen de geç giriyorlar bilgiyi.
Cuma günü Limango'dan 2 adet sipariş verdim. Halen tedarik aşamasında görülüyor. Mail attım nedir bu durum diye sordum. Kampanya bittikten sonra tedarikçi firma tarafından 1 hafta içinde ürünler depolarına gönderiliyormuş, hazırlanmasıydı, faturasıydı kargosuydu derken elimize geçmesi 15-20 günü bulacak herhalde. Prosedür böyleymiş. Ne saçma bir şey. Bu, kulübün bir politikası mı yoksa alışveriş sitesinin çalışma sistemi mi böyle acaba?
Alışveriş sitesinden. Gerçi gsstorenin internet sitesinden de alsan o kadar hızlı olduğu söylenemez
Tapatalk ile gönderildi
Cuma günü Limango'dan 2 adet sipariş verdim. Halen tedarik aşamasında görülüyor. Mail attım nedir bu durum diye sordum. Kampanya bittikten sonra tedarikçi firma tarafından 1 hafta içinde ürünler depolarına gönderiliyormuş, hazırlanmasıydı, faturasıydı kargosuydu derken elimize geçmesi 15-20 günü bulacak herhalde. Prosedür böyleymiş. Ne saçma bir şey. Bu, kulübün bir politikası mı yoksa alışveriş sitesinin çalışma sistemi mi böyle acaba?
Limango, markafoni, trendyol bu tip siteler stok tutmuyor sipariş usülü çalışır. önce müşteriden sipariş alınır firmaya iletilir ondan sonra kargoya verilir böyle olunca da baya sürüyor.