GSStore Ürünleri

İzmir alsancaktaki gsstore tam olarak nerde bilen var mı? Yakınlarındaki önemli yerlerden tarif edebilecek ?

Tapatalk ile gönderildi

Beyler Forma alicam yakinda birkac tane isim yazdirmak kac para oluyor yada hazir basilmis formalar bulunuyormu? Ist'te

Ula o kadar yol gittim alsancaktaki storeye. Formalarda numara yok, numara isim de yazmıyolar haftaya gelecrkmiş isimli formalar. Rezillik yav. Formalarda turk bayragı da yok isteyen diktiriyomuş.

Tapatalk ile gönderildi

Ula o kadar yol gittim alsancaktaki storeye. Formalarda numara yok, numara isim de yazmıyolar haftaya gelecrkmiş isimli formalar. Rezillik yav. Formalarda turk bayragı da yok isteyen diktiriyomuş.

Tapatalk ile gönderildi

Formayı al tişörte baskı yapan yerler var oraya götür istediğini yazdır.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Normalde GS Store'den alacaklarımı hep Çorlu'ya gider oradan alırdım ancak bu sıralar gitmeye fırsatım olmadığı için internetten sipariş verdim.

Cuma günü verdiğim 3 polo t-shirt için şu an sitede kargolandı yazıyor.Ancak kargo takibe geldiğimde verilen sipariş numarasında bir kargo bulunamadı gibisinden bir şey yazıyor.Daha önce GS Store internet mağazasından alış veriş yapan biri bilgilendirebilir mi? Sorun GS Storede mi kargo şirketinde mi?

Normalde GS Store'den alacaklarımı hep Çorlu'ya gider oradan alırdım ancak bu sıralar gitmeye fırsatım olmadığı için internetten sipariş verdim.

Cuma günü verdiğim 3 polo t-shirt için şu an sitede kargolandı yazıyor.Ancak kargo takibe geldiğimde verilen sipariş numarasında bir kargo bulunamadı gibisinden bir şey yazıyor.Daha önce GS Store internet mağazasından alış veriş yapan biri bilgilendirebilir mi? Sorun GS Storede mi kargo şirketinde mi?

Kargo yola çıkmamış. Çıkınca gözüküyor. Bazen de geç giriyorlar bilgiyi.

Bedenler büyük dikkat

Cuma günü Limango'dan 2 adet sipariş verdim. Halen tedarik aşamasında görülüyor. Mail attım nedir bu durum diye sordum. Kampanya bittikten sonra tedarikçi firma tarafından 1 hafta içinde ürünler depolarına gönderiliyormuş, hazırlanmasıydı, faturasıydı kargosuydu derken elimize geçmesi 15-20 günü bulacak herhalde. Prosedür böyleymiş. Ne saçma bir şey. Bu, kulübün bir politikası mı yoksa alışveriş sitesinin çalışma sistemi mi böyle acaba?

Cuma günü Limango'dan 2 adet sipariş verdim. Halen tedarik aşamasında görülüyor. Mail attım nedir bu durum diye sordum. Kampanya bittikten sonra tedarikçi firma tarafından 1 hafta içinde ürünler depolarına gönderiliyormuş, hazırlanmasıydı, faturasıydı kargosuydu derken elimize geçmesi 15-20 günü bulacak herhalde. Prosedür böyleymiş. Ne saçma bir şey. Bu, kulübün bir politikası mı yoksa alışveriş sitesinin çalışma sistemi mi böyle acaba?

Alışveriş sitesinden. Gerçi gsstorenin internet sitesinden de alsan o kadar hızlı olduğu söylenemez

Tapatalk ile gönderildi

Alışveriş sitesinden. Gerçi gsstorenin internet sitesinden de alsan o kadar hızlı olduğu söylenemez

Tapatalk ile gönderildi

Halbuki alışveriş işlemi onaylandıktan sonra bir an evvel tüketiciye ulaştırılması gerekmez mi?. Bu konuda evet GSStore'de iyi değil. Daha evvel iki ayrı siteden alışveriş yapmıştım adamlar süper. Ürün 2-3 gün içinde elinde oluyor.

Limango, markafoni, trendyol bu tip siteler stok tutmuyor sipariş usülü çalışır. önce müşteriden sipariş alınır firmaya iletilir ondan sonra kargoya verilir böyle olunca da baya sürüyor.

Limango'da şu an pek çok ürün satışa sunulmuş gözüküyor. Gerçi eski sezon ürünleri ama daha ucuzlamış durumda. Almak isteyenler alabilirler. Ben almayacağım bir süre. Hem yeterince ürüne sahibim hem de şu Aydın-Aykut efendilere aktarılan paralara sinirlenmiş durumdayım. Bir süre boykot kararı aldım kendimce..

Bu T-Shirt bende var. Hosuma gidiyor. Baska da güzel yok zaten. Bir Kadiköy Hatirasi birde bu bence.
k25060-1.jpg

[attachment=3451:image.jpg]

En son yegenlerim icin almistim bir kac ürün store dan ,ürünler pek kaliteli olmasada ,katki niyetine her ay bir seyler aliyorum.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    140,1 KB · Görüntüleme: 160
Geri
Üst Alt