GSStore Ürünleri

61218204_tn50_0.jpg

Bu cift tarafli montu Avrupa'da bi yerde bulabilme imkanim yok mu?

Gsstore Almanya'da bulamadim.

:Internet sitesinde yokmuydu renktas? Yoksa sansin yok gercekten, TRden siparis vereceksin mecburen :sad007:

Rheinpark'a mi gittin Neuss da? Orasi kücücük ya. Gercekten tüm Almanyada bir tane Store aciyorlar o da 10 metrekare yok.

Yok bana uzak biraz Hamburg'da yasiyorum.

Internetten bi kac kere siparis ettim gayet memnunum ama ürün cesiti cok fazla degil malesef.

Gerci Türkiye'de ki sitede bile cok fazla yok, normal karsilamak lazim.

Yok bana uzak biraz Hamburg'da yasiyorum.

Internetten bi kac kere siparis ettim gayet memnunum ama ürün cesiti cok fazla degil malesef.

Gerci Türkiye'de ki sitede bile cok fazla yok, normal karsilamak lazim.

Anliyorum seni Gökhan. Ben senin kadar uzak degilim Store'a. Store Neuss da ve ben Mönchengladbach da oturuyorum, yani aramiz 20 km bile degil. Ama ürün cesiti dedigin gibi cok fazla degil. Bu yüzden bende alisverisimi yazin Türkiye de yaptim izinde. Cünkü hem ürün bollugu daha fazla( yasadigin ile bagli) hem de daha ucuz almanyaya göre.

Anliyorum seni Gökhan. Ben senin kadar uzak degilim Store'a. Store Neuss da ve ben Mönchengladbach da oturuyorum, yani aramiz 20 km bile degil. Ama ürün cesiti dedigin gibi cok fazla degil. Bu yüzden bende alisverisimi yazin Türkiye de yaptim izinde. Cünkü hem ürün bollugu daha fazla( yasadigin ile bagli) hem de daha ucuz almanyaya göre.

Aynen bende hep yazin yapiyorum ama yazin iste bu kislik montlari falan bulmak zor oluyor.

Devre arasında antrenman ürünleri değişmiş;

wb4D2Z.jpg
ekYBnJ.jpg

Takımın üstündekiler ne öyle.Böyle sarı olmaz.O kadar sene dediler turuncuya çalan sarı diye şimdi cartlak sarıyı kakalıyorlar rezillik bence.

Takımın üstündekiler ne öyle.Böyle sarı olmaz.O kadar sene dediler turuncuya çalan sarı diye şimdi cartlak sarıyı kakalıyorlar rezillik bence.

Antrenman ürünü bunlar. Farklı tonlarda hatta farklı renklerde bile olabilir. O kadar takılmamak lazım.

Ha formalar için aynı şeyi söylemem orası ayrı.

beyler 612637 GS SS AUTH HOME JSY - Nike Football / Futbol Formaları - Gsstore.Org bunun diğer formalardan farkı ne? Yani daha slim fitse alıcam diğerlerinin small u bile olmuyor :D

Bu gercek Forma, oyuncularin giydigi forma dikisler daha temiz, daha kaliteli, bir cok logo gibi seyler dikis degil yapiskan (reklam filan) ve kumasi daha degisik.

o23802-3.jpg

o26017-8.jpg

o26017-6.jpg

Alttaki son iki resim Oyuncu formasi Gördügün gibi yanlarda hava delikleri de var, ve Forma daha hafif.

Futbolcuların üzerindeki logolar dikiş değil yapıştırmadır.

Kumaşta çok fark olmaz. Ayrıca laser delikleri vardır.

Geri
Üst Alt