GSStore Ürünleri

parçalının olmaması üzücü ancak çubuklu formamızı da severim,yakıştırırım, hiç bir zaman anlayamadım neden insanlar fenere mal etti çubuklu formayı.neden illa onlar giyer,sadece onlar sahiplenir. saçma.

beyaz normal ama mor formada onca tepkiye rağmen iyi satış yakalamıştı sevilmişti gizliden gizliye.

çubuklu formamızı severim, hiç bir zaman anlayamadım neden insanlar fenere mal etti çubuklu formayı.neden illa onlar giyer,sadece onlar sahiplenir. saçma.

beyaz normal ama mor formada onca tepkiye rağmen iyi satış yakalamıştı sevilmişti gizliden gizliye.

Mor forma fatih terimin özel ricasiyla tasarlanmis zaten nike kullanan takimlarin 2015 formalari ekimde falan tasarlanior

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mor forma cok dogru bir hamle olur. hatta dün kendi kendime düsünmüstüm keske yine güzel bir mor forma ciksa diye. cok tutmustu zamaninda.

Mor degilde turkuaz forma yapsalar

parcali forma GS ile özdeslesmis bir forma... bizim bir nevi simgemiz gibi. lakin cubuklular da fena degil.

örnegin 1. fotodaki formayla süper kupayi kazandik.

2. resimdeki forma ttarena icin özel tasarimdi.

gs_2000_2001_cubuklu.jpg

gs-yeni-forma.jpg

battık biradr dogrudur

Bu seneki 5313707643369062125890. Battı haberi hepimize hayırlı olsun.

Vay batıyoruz yine demekki ha? Iyi iyi batan geminin malları güzel olur.

I am the one who knocks!

Bu sezon ki formalara tüm oyuncuların ve teknik ekibin imza baskısı yapılıyormuş satın alanlara ücretsiz.

Geri
Üst Alt