Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.794
- 2.594
- 1.618
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyatlar çok iyiymiş de forma hangisi ?![]()
![]()
Ürünlerini dün Kocaeli Outlet Center'daki Nike Outlet'den mağazasından aldım. Eşofman tarzı olan uzun kollu 25 parçalı forma 15 liraydı.Parçalı formanın arkasına numara ve isim yazdırmak istememe rağmen Gs Store çalışanı baskı ücretinin 20 tl olduğunu ayrıca eski sezon ürünlerine baskı yapmadıklarını söyledi.Bu eski ürünlere baskı yapma olayı yok mudur acaba hiç bi yerde.Neden eski sezon ürünlerine baskı yapılmıyor acaba var mı bilgisi olan ?
Bundan hacı forma.Kız arkadaşıma aldım da şuan onda olduğu için pek yorum yapamıyorum açıkçası.Ama böyleymiş forma
15 lira çok komik bi rakam, ilginçmiş.Ankara'daki mağazaları bir aramak lazım bugün.Eyvallah paylaştığın için.Bundan hacı forma.Kız arkadaşıma aldım da şuan onda olduğu için pek yorum yapamıyorum açıkçası.Ama böyleymiş forma
15 lira çok komik bi rakam, ilginçmiş.Ankara'daki mağazaları bir aramak lazım bugün.Eyvallah paylaştığın için.
Daha bir ay önce 125 tl verdim parçalıya nasıl 15 oluyor![]()
![]()
Ürünlerini dün Kocaeli Outlet Center'daki Nike Outlet'den mağazasından aldım. Eşofman tarzı olan uzun kollu 25 parçalı forma 15 liraydı.Parçalı formanın arkasına numara ve isim yazdırmak istememe rağmen Gs Store çalışanı baskı ücretinin 20 tl olduğunu ayrıca eski sezon ürünlerine baskı yapmadıklarını söyledi.Bu eski ürünlere baskı yapma olayı yok mudur acaba hiç bi yerde.Neden eski sezon ürünlerine baskı yapılmıyor acaba var mı bilgisi olan ?
Daha bir ay önce 125 tl verdim parçalıya nasıl 15 oluyor
Diğer formalarda indirim çok oluyor da parçalı pek girmiyor indirime bir de 25 öyle böyle değil yani iyi denk gelmiş ,ciddi stok var demek ki kaç aydır sürekli kampanya var 4.yıldıza en çok inanan store ekibi gibi görünüyorDün aldım kardeşim daha.Bayan olanı 15 erkek olanı 25 liraydı.Ayrıca diğer 2 forma ve antreman tişörtleri de vardı.Muhtemelen kalmamıştır bugüne.Outlet mağazası olduğu için sürekli indirim oluyo sadece Galatasaray ürünlerinde değil hepsinde.Belli olmuyo ama indirimlerin ne zaman yapıldığı.Normalde de diğer mağazalara göre indirim var zaten outlet mağazası olduğu için indirimin indirimini yapıyo adamlar![]()

Diğer formalarda indirim çok oluyor da parçalı pek girmiyor indirime bir de 25 öyle böyle değil yani iyi denk gelmiş ,ciddi stok var demek ki kaç aydır sürekli kampanya var 4.yıldıza en çok inanan store ekibi gibi görünüyor![]()
![]()
GSSTORE Butiği “Trendyol.com”da taraftarımızı bekliyor!
Formalar, sweatshirtler, t-shirtler ve daha bir çok ürün %80'e varan indirimle Trendyol.com’da satışa sunuldu!
Taraftarlarımıza özel GSStore butiğinde, formaların yanı sıra atkı, polo t-shirt, triko, ceket, pijama, yağmurluk, mont, eşofman takımı, eldiven, kulaklık, kep gibi birçok ürün 25 Şubat - 2 Mart arası saat 06:00'ya kadar taraftarlarımızla buluşuyor.
Trendyol özel GSStore butiğindeki kadın, erkek ve unisex ürünler 9 TL ile 149 TL arasında değişen uygun fiyatlarla taraftarlarımızın beğenisine sunuldu, ayrıca butikten en çok alışveriş yapan beş kişi 14 Mart 2015 tarihindeki Galatasaray- İstanbul Başakşehir maçı için çift kişilik loca bileti kazanma şansı yakalıyor.
Birbirinden şık Galatasaray ürünlerini Trendyol.com özel GSStore butiğinde bulabilirsiniz.
GsStore | trendyol.com