GSStore Ürünleri

Şampiyonluk halinde her şey hazır demişti bizim yeni başkan ne oldu ürünlere sadece kek kalıbı ve tshirt ile olmaz bu işler. İlgi varken ürünlere boğmalısın insanları, fiyat konusunda da biraz insaflı olmak lazım.

Rezillik resmen eski ürünleri itelemeye kalkarsaniz kimse almaz

CGGNszxW8AA7Rtn.jpg

Pazarda satılan korsan formalar bile 4. yıldızı takmış biz daha yer beğeneceğiz :D

CGGNszxW8AA7Rtn.jpg

Pazarda satılan korsan formalar bile 4. yıldızı takmış biz daha yer beğeneceğiz :D

Millet şimdi bunlardan alırlar bizimkiler çıkarınca bende var deyip almazlar. Çok karşılaştım. Korsana hayır. Özellikle bizim ürünlerimizde. Neresiyse burası şikayet edelim.

Galatasaray Store pazarlama müdürü: "İnternette satışa çıkarttığımız kek kalıplarının ilk partisi dün bitti. Çok yoğun talep var."

GS Store pazarlama müdürü: Ezeli rakiplerimiz kek kalıbı diye günlerce konuştu. Kek kalıbı almasınlar artık bizim taraftarımız hediye edecek

₪tapa

Millet şimdi bunlardan alırlar bizimkiler çıkarınca bende var deyip almazlar. Çok karşılaştım. Korsana hayır. Özellikle bizim ürünlerimizde. Neresiyse burası şikayet edelim.

Bilmiyorum ama pazar filan veya seyyar satıcı gibi. Asıl sorunun GSStore daha piyasaya forma ve can alıcı ürünleri sürmemesi.

iki tane site var simdi, bi istanbul, bir ankara kaynaklı. ankara kaynaklı sitede bir t-shirt begendim ama kek kalıbını satmıyor. istanbul'daki sitede t-shirt'i satmıyor.

en iyisi istanbul'daki eşe dosta siparis vermek ki öyle yaptım.

fnerliler kendilerine yakışanı yapmışlar bekliyordum zaten böyle bir salaklık

Edit :resim çıkmadı yav,beş yıldızlı tshort yapmışlar

Ulan ne güzel şampiyon olmuşuz, 4. yıldızı almışız, ne güzel elinde ürün çıkarmak için malzeme var. Ne diye salak salak şeyler çıkartıyorsunuz ?

Yok "Tek büyük Gs" yok "GS şampiyon" bu ne ya ? İşportacılar sizden daha iyi ürün tasarlıyor. Zaten bunlardan başka ürün çıkartmazsa korsan morsan demeyeceğim işportacılardan alırım.

Şu videodaki ürünleri bedava verseler almam.

https://www.youtube.com/watch?v=jLxqhvmQ7vs

Fb'nin ürünlere bakın bir de bizim ürünlere bakın.

Fb şu durumda bile müthiş ürünler çıkartmış.

https://www.fenerium.com.tr/tr/t-shirt-c-330

Ondan sonra GSStore neden batıyor neden Fenerium gelir elde ediyor diye kızıyoruz.

Şu pazarlama ve transfer işini becerseydik borç kalmazdı zaten.

Yemin ediyorum böyle rezillik yok, skandal. Yeni formaları bir yandan hevesle, bir yandan endişe ile bekliyorum.

Su tasarimda kim calisiyosa dusman mi dost mu kulube belli deil.

kek kalibi gibi abidik gubidik islerle ugrasana kadar tshirt atki cikarin 4 yildizla ilgili. bugun gittim yine rezaletti. 1 tane t shirt var o da bir gun herkes 4 yildizi takacak gibi sacma girizgahla yapilmis t shirt.

cok komedi durumdayiz store konusunda

Aslan Statistic paylaştı yeni ürünleri. Girip bakabilirsiniz.

Bence çok berbat olmuş, tasarımlar çok basit ve sıradan düşünülmüş. Hiç ilgi çekecek cinsten birşey yok, destek olsun diye alacağız tabiki ama ben satışların iyi olacğını düşünmüyorum. En iyi tasarım bu denebilir:(ki bu bile çok basit birşey olmuş)
CGMzoYXWIAI43SP.jpg

Twitter'da kendi kkendine tasarım yapıp yayınlayan elemenlar dahi şunlardan çok daha yaratıcı şeyler çıkarıyor. Neyin kafasını yaşıyor bu herifler?

Geri
Üst Alt