- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Fena olmamış bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin T-shirt 2.kamp sonuna yetişir , biraz kondisyon yüklenme ile sezon başında gururla giyersin.Şampiyonluk tişörtünü giyip uyuz etmem gereken bir çok arkadaş var o yüzden acele ediyorum sıcağı sıcağına olsun istiyorumGsstore kesinlikle düzeltilmeli..
Deme öyle renkdaş moralimi bozma ,valla Öyle birşey olursa en son çare Samsuna gidip Gs storedan alacağım o zaman.Senin T-shirt 2.kamp sonuna yetişir , biraz kondisyon yüklenme ile sezon başında gururla giyersin.
şans , ben ard arda iki ürün sipariş vermiştim birisi 3 günde diğeri 40 günde geldiDeme öyle renkdaş moralimi bozma ,valla Öyle birşey olursa en son çare Samsuna gidip Gs storedan alacağım o zaman.
Küf tutmuştur onlarşans , ben ard arda iki ürün sipariş vermiştim birisi 3 günde diğeri 40 günde geldi![]()
şimdi gsstore da biraz araştırma yaptım zamanında bende uzun süre beklediğim bir alışveriş macerası yaşamışım.[TABLE="width: 635"]şans , ben ard arda iki ürün sipariş vermiştim birisi 3 günde diğeri 40 günde geldi![]()
![]()
Fena olmamış bu.
Beklenen gercekte olan hikayesi bu olsa gereko nasıl tshirt görme kusurlular için mi?
değişen birşey yok demek ki.şimdi gsstore da biraz araştırma yaptım zamanında bende uzun süre beklediğim bir alışveriş macerası yaşamışım.[TABLE="width: 635"]
[TR]
[TD] İsim :[/TD]
[TD] Syn. Hamdi KURŞUN,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Konu :[/TD]
[TD] sipariş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]184837 nolu siparişimi;16.10.2011 tarihinde saat 17:45:19 da sitenizden yaptığım alışveriş karşılığında ücretini ödeyerek; verdim. Teslimat ve iade şartlarını belirttiğiniz linkte siparişler ortalama 2 iş günü içerisinde verilir yazıyor.Buna güvenerek bir kaç parça hediyelik eşya aldım umarım ürünlerimi en kısa sürede kargoya verirsiniz.lütfen bu mesajı dikkate alıp işleri biraz hızlandırmanızı diliyorum.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 635"]![]()
[TR]
[TD] Syn. Hamdi KURŞUN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Tarih :[/TD]
[TD] 20 Ekim 2011 Perşembe 14:54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]YAV kardeşim bir cevap yazın Allah aşkına[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
[TABLE="width: 635"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD] 24 Ekim 2011 Pazartesi 11:39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]koskoca Gs kulubu mesajlara cevap yazacak birini koyamadı mı buraya,yaptığınız resmen dolandırıcılık!!!![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
[TR]
[TD="colspan: 2"] Galatasaray Store Yetkilisi,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 26 Ekim 2011 Çarşamba 09:41[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Syn. Hamdi KURŞUN,
Sipariş(ler)iniz şuanda hazırlık aşamasındadır. Yoğunluktan dolayı siparişler sırasıyla hazırlanmaktadır. En kısa sürede hazırlanıp kargoya teslim edilecektir.
Siparişiniz ve siparişinizde vermiş olduğunuz ürünler ile ilgili takibi " Sipariş Takibi" sayfanızdan da yapabilmektesiniz.
Saygılarımızla.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD] 27 Ekim 2011 Perşembe 21:15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]11 gün olmuş hala 2 parça eşyayı kargoya verip gönderemediniz, ilginç?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 Kasım 2011 Salı 09:24[/TD]
[/TR]
[TR]
Depo birimimiz taraftarlarımıza daha iyi bir hizmet verilmesi adına yenilenme sürecine girmiştir.Bu süreç içerisinde gecikmeler yaşanmaktadır.Size ait olan siparişler de kısa süre içerisinde adresinize ulaştırılacaktır.
Saygılarımızla.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 Kasım 2011 Cuma 17:05[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Madem yenilenmeye girdiniz o zaman sipariş almayın kimseyi mağdur etmeyin, sizden ürünümün ne zaman gönderileceğini tarih olarak duymak istiyorum??[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD] 15 Kasım 2011 Salı 09:25[/TD]
[/TR]
[TR]
Yaşanan gecikmelerden dolayı özür diler iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Saygılarımızla.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Isi bilse o alan zaten zarar etmezdikDün gittim Kocaeli Ncity'deki Store'a adamlar Ağustos ayında çıkacak 4 yıldızlı forma diyo.Ulan çıkarın işte millet forma alsın para kazanın.Yok arkadaş ya vallahi.