GSStore Ürünleri

1697837223044.webp

Arada sırada sayfayi yenilerseniz stok geliyor almak isteyen varsa

Düşünsenize yeni bir forma çıkarıyorsunuz. Çubuklu forma. Üstelik yıllardır olmayan ürün. Ama mağazada yok. Kasım ayında gelecekmiş. Şampiyonlar Ligi'nde iyi durumdasın. Icardi gibi bir yıldız var takımında ama ürün yok. Abartılıyor sandım ama çok komik. Mağazalar rezil durumda. Hep eski ürünler var.

Hayatımda çok az şey için bu kadar heves etmişimdir. Sokakta birinin üzerinde gördüm koşarak mağazaya gittim.

Düşünsenize yeni bir forma çıkarıyorsunuz. Çubuklu forma. Üstelik yıllardır olmayan ürün. Ama mağazada yok. Kasım ayında gelecekmiş. Şampiyonlar Ligi'nde iyi durumdasın. Icardi gibi bir yıldız var takımında ama ürün yok. Abartılıyor sandım ama çok komik. Mağazalar rezil durumda. Hep eski ürünler var.

Hayatımda çok az şey için bu kadar heves etmişimdir. Sokakta birinin üzerinde gördüm koşarak mağazaya gittim.
Sorma, Edirne İzmir ve Marmaris'e gittim.
Hepsine teker teker değinmek istemiyorum ama ilgi alaka ve ürünler fiyasko.
Elemana soru soruyon önünden pubg oynuyor sana da bir saniye diyor.

Sorma, Edirne İzmir ve Marmaris'e gittim.
Hepsine teker teker değinmek istemiyorum ama ilgi alaka ve ürünler fiyasko.
Elemana soru soruyon önünden pubg oynuyor sana da bir saniye diyor.
Ben sonrasında Fenerium'a girdim. Adamlar da çay seti bile var.

Bi takım nasıl böyle bi harika momentumu kullanmayı bilmiyor, aklıma girmek istemiyo.

şu ana kadar trabzon ve bjk maç öncesi formaları o gün stoklasaydın ve satışa sürseydin. CL maçları önce aynısı ama bu sefer CL logosu ile, en az 100 bin forma satmıştın tek şu 4 maçta

Bu sene baya alım yaptım, almaya da devam edeceğim.

ürün yok veya çeşitlilik eksikliği var bahanesine takılmıyorum. ufaklığı kırtasiye malzemelerini almış olmama rağmen her gittiğimde kalem, defter, çanta falan alıyorum. eşime ufaklığa ve kendime icardi t-shirt ve forması da aldım.

şimdi peder bakambu t-shirti falan almayı düşünüyorum baya sövüyor çünkü herife. yani gördüğünüz gibi amaç destek olmak.

100. Yıl forması yok..
İç saha maç forması yok
Deplasman maç forması yok.
Doğru dürüst tişört yok
Doğru dürüst atkı yok
Doğru dürüst sweat yok
Doğru dürüst antrenman ürünü yok.

Neden var lan bu store? Bu Cemal Özgörkey denen herife niye kimse bir şey dememiş, diyememiş?

Şu dönemde taraftar para harcamaya meraklıyken, çocuklar Icardi aşkıyla büyürken bunu kullanamamak büyük aptallık

M stockda

Geri
Üst Alt