GSStore Ürünleri

Şunu yapmak zor olmasa gerek maliyeti düşük ama yüksek fiyat yerine her seviyedeki taraftara satılabilecek şekilde üretilse çok üst satış rakamları olur. Sadece Icardi'de değil Zaha ve Muslera birçok kişi içinde yapılabilir.

100. yıl formasının devamı ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ya?

Şunu yapmak zor olmasa gerek maliyeti düşük ama yüksek fiyat yerine her seviyedeki taraftara satılabilecek şekilde üretilse çok üst satış rakamları olur. Sadece Icardi'de değil Zaha ve Muslera birçok kişi içinde yapılabilir.

5 ya da 10 adet en başta 3D printer .

8-10 tane de modelleme yapacak bilen bir insanoğlu.

Oyun ve çizgiroman kahramamnlarının ufak büstlerini popüler sitelerde satan adamın açıklamasını görmüştüm . "2 adet printer ile başladım - talebe yetişemedim. Şu an 10 adet printer ile yetişebiliyorum."

5 ya da 10 adet en başta 3D printer .

8-10 tane de modelleme yapacak bilen bir insanoğlu.

Oyun ve çizgiroman kahramamnlarının ufak büstlerini popüler sitelerde satan adamın açıklamasını görmüştüm . "2 adet printer ile başladım - talebe yetişemedim. Şu an 10 adet printer ile yetişebiliyorum."
Saçma sapan topçulara para verileceğine,1milyon euro koysan icardinin başrol olduğu bir çizgi film yaparsın tvde yayınlanabilecek.Çocukluktan başlar fanatiklik.

Saçma sapan topçulara para verileceğine,1milyon euro koysan icardinin başrol olduğu bir çizgi film yaparsın tvde yayınlanabilecek.Çocukluktan başlar fanatiklik.
o ikisi farklı bütçe gibi bakıyorum ben (öyle olduğunuda düşünüyorum)

ama fikir müthiş - GSTV var heryerde - anlaş bi japon firmasıyla 25-30 bölümlük bir şey için . adamlar çizsin (gerçi çok yavaş bir iş o ama ) koy okul dönüşü akşam yemeği öncesi saate - seyirizle güzelliği

ya günlük giyim için bi polo yaka istiyorum stokta yok

IMG_9788.webp

uyumaya devam

Yillar once sisme mont aramistim da bulamamistim o aklima geldi..

Talep var arz yok..

Yahu oyle adamlar taniyorum 1 gecede 2 depo mal uretir yigarlar oraya..Her beden her renk her model..

Ama bu kisilere ulasmak isteyen var mi yok..!

Zaten ozel bisey yapmana gerek yok.

Bez parcasinin ustune bile Galatasaray amblemini bassan yok satacak..
Oyle degerli birseye sahipsin de iste..

Sen ne kadar konusursan konus karsindakinin seni anladigi kadarsin..

Mağazalarda rezil durumda bu kafalar ile millet korsana kayıyor. Çeşit dolu sen hayal et adamlar direk üretime geçiyor. Paranızla mal alamıyorsunuz

GSSTORE 'dan Gs ile ürün alacağıma - photshopta uğraşır , kıyafetse baskılattırırım. anahtarlık vs ise CNC cilere başvururum.

Cidden uğraşacak insan lazım buna. Gerekirse tüm "satamayacak" ürünleri kaldırarak başlanmalı - boşa üretim.

Forma siparişi vermek isteyenler acele edin Nike.com'da yeni formanın stoku güncellenmiş.

Large dışında her beden var. Ben mecburen XL sipariş verdim şimdi. Uyarı geldi sipariş verirken acele edin stoklar çok düşük diye.

Ulan çocuk gibi sevinçliyim şu an, forma satışa çıktığından beri her gün hem Nike sitesini hem gsstore sitesini gün icinde onlarca kez güncelleye güncelleye öldüm. Nihayet alabildim. Hem de daha sade olan sponsorsuz şekli var tam bunu istiyordum ben.
Screenshot_2023-11-01-14-27-28-070_com.android.chrome.webp

Bir sürü farklı store ile konuştum çoğu stoğun artık gelmeyeceğini aralık gibi parçalı geleceğini söylüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kahve kupası bile üretmeyen bir mağazamız var.

Elalem forma satamaz, bizimkiler çıktığı an satılacak formayı üretmeye nazlanıyo.

Geri
Üst Alt