Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.319
- 91.248
- 5.093
@Serhan ArtemisMillet Almanya’dayken alıyor bizimkiler iki eliyle bir klavyeyi doğrultamıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Serhan ArtemisMillet Almanya’dayken alıyor bizimkiler iki eliyle bir klavyeyi doğrultamıyor.
Millet Almanya’dayken alıyor bizimkiler iki eliyle bir klavyeyi doğrultamıyor.
CL baskısı ve isim oluyor mu?Forma siparişi vermek isteyenler acele edin Nike.com'da yeni formanın stoku güncellenmiş.
Large dışında her beden var. Ben mecburen XL sipariş verdim şimdi. Uyarı geldi sipariş verirken acele edin stoklar çok düşük diye.
Ulan çocuk gibi sevinçliyim şu an, forma satışa çıktığından beri her gün hem Nike sitesini hem gsstore sitesini gün icinde onlarca kez güncelleye güncelleye öldüm. Nihayet alabildim. Hem de daha sade olan sponsorsuz şekli var tam bunu istiyordum ben.
Ekli dosyayı görüntüle 224326
Geçen bir video gördüm Bayern maçında stada Dortmund taraftarı Almanlar gelmiş onlarda bile yeni forma vardı.Millet Almanya’dayken alıyor bizimkiler iki eliyle bir klavyeyi doğrultamıyor.
Sert bir eleştiri yapmıştım. Kupa bile üretemeyen bir ekipten çok büyük beklentileriniz var.Sokucam kahvenekupana forma yok birader nerden bulucaz kafayı yicem ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse bakmasın gelince sen kap demi çakalforma bir daha gelmez bosuna bakmayin
Kimse bakmasın gelince sen kap demi çakal
Yok diye diye komple yok olacakbende para yok aga
birisi bizi de görür mü acaba
Onu anladım ama sana yine de patlamak istedim öyle bir imajın varSert bir eleştiri yapmıştım. Kupa bile üretemeyen bir ekipten çok büyük beklentileriniz var.
Benimkini 4bine bırakırım sanaBu adama bu ilanı açtıranların emeği geçenlerin …
Benimkini 4bine bırakırım sana
Bandıramazsan bandırırlar gülümBi posta da bandırırım ama
Adımı inlemeni dinlemek isterim. Ukraynalı bir kadının arabasına çarpıp onu mağdur etmene benzemez bu işler onurBandıramazsan bandırırlar gülüm
Trans birey misin SerhanımAdımı inlemeni dinlemek isterim. Ukraynalı bir kadının arabasına çarpıp onu mağdur etmene benzemez bu işler onur