GSStore Ürünleri

Millet Almanya’dayken alıyor bizimkiler iki eliyle bir klavyeyi doğrultamıyor.

Abi ben almanyadakiler kadar protein içerikli beslenemediğim için kafam yetmiyor böyle işlere varsa yoksa karbonhidrat şunlarla bizi kıyaslayıp durma

Forma siparişi vermek isteyenler acele edin Nike.com'da yeni formanın stoku güncellenmiş.

Large dışında her beden var. Ben mecburen XL sipariş verdim şimdi. Uyarı geldi sipariş verirken acele edin stoklar çok düşük diye.

Ulan çocuk gibi sevinçliyim şu an, forma satışa çıktığından beri her gün hem Nike sitesini hem gsstore sitesini gün icinde onlarca kez güncelleye güncelleye öldüm. Nihayet alabildim. Hem de daha sade olan sponsorsuz şekli var tam bunu istiyordum ben.
Ekli dosyayı görüntüle 224326
CL baskısı ve isim oluyor mu?

Millet Almanya’dayken alıyor bizimkiler iki eliyle bir klavyeyi doğrultamıyor.
Geçen bir video gördüm Bayern maçında stada Dortmund taraftarı Almanlar gelmiş onlarda bile yeni forma vardı.

TR'de bulunur bence yav, bizim elimiz kolumuz bağlı buradan internet üzeri oluyor maksimum.

Allah kahretsin böyle organizasyonu günlerdir 100. Yıl forması alacağız diye f5 manyağı olduk hala başarılı olamadık

forma bir daha gelmez bosuna bakmayin

1698855156630.webp

Yav bu nasıl mağazacılık
Çıktığı an alacak milyonlar var daha
Yav bi gidin yav

Heralde bu formayı dokuyan çocuk geçici olarak hafızasını kaybetti Nike yetkilileri de hafızasının yerine gelmesini bekliyo yav :D Eldeki formaları da azar azar satışa sunuyolar büyük ihtimalle de :D

Geri
Üst Alt