GSStore Ürünleri

mağazacılığa gerçekten ciddi bi el atılmalı, senelerdir bir adım ileriye gidemedi bu departman

Allah sizi davul etsin
1689270958100.webp

Merhaba arkadaslar, simdi yurt disindan Sakaryada bir akrabanin is yerine 2 Basketbol Formasi siparis verdim. Kac günde geliyor bir siparis genelde?

Edirne'de Store'a girdim.
Abi sağolsun telefona bakmaktan hiç ilgilenmedi.
O yok bu yok, onun bedeni yok bunun tek üstü var.
Baba oğul hiç bir ürün yok.
Marmariste acaba ürün varmı, boşuna götürmeyim çocukları bu sıcakta.

Yeni sezon formaları büyük ilgi görürken harflerin ve rakamların tükenmesi başka bir soruna neden oldu.

GS Store'larda formalara isim baskısı yapılamıyor. Çünkü A, R ve E harfleri tükendi.

Galatasaray taraftarı aldığı formaya Icardi ismini yazdıramıyor. (Ali Naci Küçük)

Yeni sezon formaları büyük ilgi görürken harflerin ve rakamların tükenmesi başka bir soruna neden oldu.

GS Store'larda formalara isim baskısı yapılamıyor. Çünkü A, R ve E harfleri tükendi.

Galatasaray taraftarı aldığı formaya Icardi ismini yazdıramıyor. (Ali Naci Küçük)
Yazdırsakta bir şey değişmiyor bazı storeların pres makinesi bok gibi, harfler arasında ton farkı var ve sökülüyor.

Geçen pazara gittim çakma forma bizim storedaki taraftar formasından daha kaliteli, nutkum tutuldu.

Şimdi bu 3,5luk futbolcu formaları bir daha satışa sunulmayacak mı?

Şu mağazacılık hala rezil durumda.. Yahu bir sürü yıldız/uluslararası futbolcuların var. Hiçbir şekilde doğru değerlendiremiyoruz. Rekor kırmışız.. Yahu onun 5 katı potansiyel var gerçekten şaka gibi. Hala maç forması yok ortada, artık sorumlu kim ise hizaya çekilmeli. Nike ise sorumlu umarım yollar ayrılır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Retro forma serisi tekrar çıksa keşke. Fatih Terim 5 numara vs. Güzel tişörtler yapmışlardı. Şu an sadece Metin Oktay retrosu var sanırım.

Genelde güzel şeyler var ama aradığını bulamayabilirsin. Herkesi memnun etmek kolay değil tabi.

Galatasaray Spor kulübü YÖNETİLMİYOR.
Daha öncede dile getirdim bu kadar kötü bir store hangi takımda var ?
Aşırı ilgiden forma bitti 3 ay sonra gelecek demeye hiç mi utanmadınız siz ?

Bunlarada mı Erden Timur bakacak ? Sizin yönetiminizdeki diğer insanlar ne iş yapar ? @Dursun Özbek

Yahu afedersiniz rezilliğinden ( ürün yok ) giresim gelmiyor ! Yıl 2023 bitmek üzere.

Yahu afedersiniz rezilliğinden ( ürün yok ) giresim gelmiyor !
yeğenime 1500 tlye forma takımı aldım ya utanç akıyor her tarafından , kumaşı baskısı dikişi ulan hiçbir şey mi iyi olmaz ?
Ankarada Osmanlı Halk pazarı diye pazar var geçen bi gördüm çok daha iyi bizim storedakinden.

Mübalağa değil maalesef.

yeğenime 1500 tlye forma takımı aldım ya utanç akıyor her tarafından , kumaşı baskısı dikişi ulan hiçbir şey mi iyi olmaz ?
Ankarada Osmanlı Halk pazarı diye pazar var geçen bi gördüm çok daha iyi bizim storedakinden.

Mübalağa değil maalesef.
Çöp.

Geri
Üst Alt