GSStore Ürünleri

Pahalı ama dehşet güzel olmuş

Futbolcuların üzerinde çok iyi duracak

Bayrağın yeri gerçekten biçimsiz olmuş. Ama fark etmez tabi ki alacağız.

bayraksız ve sponsorsuz alırız bu ks formasını

anı olur yıllarca

1697186357014.webp

store açılmıyor bile , bana yakın store u telefonla arıyorum kilit....

abim zorlamış netten isim yazdırma çıkmamış (almanyada o belki ondan mı acaba ) - yazdırsan iğrenç ariel mi yoksa bizim avrupada ki fontumuzu seçebilir miyiz gibi bir sürü soru var aklımda

edit: bende denedim "kişiselleştir" diye minnacık kısım var bedenlerin altında - orda futbolcu seçiyorsun - SUPERLIG baskı diye 50 TL ekliyor (Ariel font yani)

aa taraftar vrsiyonunda Atatürk'ün imzası ile "Galata Sarayına" yazısı yok mu ?????

ulen en güzel detay orda formayı değerli kılan... büyük soğuttu şu an beni - zaten kendimi "ulen kaç kere cumhuriyet yüzyılı forması göreceksin , 2600 se 2600" diyerek ikna ettim sabah sabah

store açılmıyor bile , bana yakın store u telefonla arıyorum kilit....

abim zorlamış netten isim yazdırma çıkmamış (almanyada o belki ondan mı acaba ) - yazdırsan iğrenç ariel mi yoksa bizim avrupada ki fontumuzu seçebilir miyiz gibi bir sürü soru var aklımda

edit: bende denedim "kişiselleştir" diye minnacık kısım var bedenlerin altında - orda futbolcu seçiyorsun - SUPERLIG baskı diye 50 TL ekliyor (Ariel font yani)

Ben de Almanya'dan doğru dürüst giremiyorum Store sitesine. Aşırı yavaş yüklüyor içerikleri.

Geri
Üst Alt