- 2 Nisan 2012
- 43.326
- 22.313
- 2.888
XL giyenler için stok ne zaman gelir belli mi?
Kaç adet basılacak vs. belli değil ki, ara ara takip etmek gerekiyor, anlık olarak bedenler açılıyor sonra yine tükeniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
XL giyenler için stok ne zaman gelir belli mi?
Almanya için belirli şehirler var listede o da senin şansına. Ama ABD hariç diğer ülkelerde şehir bile seçemiyorsun. Dün mesaj attım bu konu ile ilgi geri dönüş aldım. Ne demek istediğimi anlamadılar neymiş yoğunluk muş. Sonra tekrar deneyin dediler. Ayrıca kadın forma için stok yok mu diye sordum yok dediler. Bugün baktım erkek forma gitmiş yerine kadın forma gelmiş. Çalışanlar bile olan bitenden bi haber.Haftaya kadar kalır mı forma? Sipariş vermek isteyince almanyada oturduğum şehiri yazamıyorum... Adrese
Küheylan gibi adamlar hepsihepiniz 2 metre misiniz rtaşlar herkes xl xxl bakiyor forumda
Herkes XL XXL kovalarken fit bedenimle M kovalamam hususunda ki fikirlerin?hepiniz 2 metre misiniz rtaşlar herkes xl xxl bakiyor forumda
Forumun fiziki durumuhepiniz 2 metre misiniz rtaşlar herkes xl xxl bakiyor forumda
@Onur Üründül Daha yeni Onurla görüntülü konuştuk baklavalarımı bilir kankshepiniz 2 metre misiniz rtaşlar herkes xl xxl bakiyor forumda
@Kolpa Kemal Kürek@Onur Üründül Daha yeni Onurla görüntülü konuştuk baklavalarımı bilir kanksT-shirti açmaya bile gerek yok sana öyle diyeyim
![]()
Bu forumda Herkes ruh hastasi olmus
Uygun beden geldiğinde mail ile bildirim gibi bir olayı var mı kaçırmayalımKaç adet basılacak vs. belli değil ki, ara ara takip etmek gerekiyor, anlık olarak bedenler açılıyor sonra yine tükeniyor.
Gelince haber ver seçeneği var evet.Uygun beden geldiğinde mail ile bildirim gibi bir olayı var mı kaçırmayalım
Eninehepiniz 2 metre misiniz rtaşlar herkes xl xxl bakiyor forumda
Sonunda biri farkına vardıEhonomi iyi mi lan acaba cidden
Başka üretim yok diye biliyorum genel olarak zaten tepki buna yönelikti. Normal formalarda da aynı şekilde ekstra bir üretim yok kaç aydır storelarda forma yok.Başka üretim olmayacak mı bir aciklama yapilmadi mi
Yapilmadiysa rezalet