GSStore Ürünleri

Bu tasarım ve ürün gerçekse Nike'ın sözleşmesi 30 haziranda bittiği için ondan sonra satışa çıkar Puma formalar ve bu yan ürünlerle falan iyi bir tanıtım yapılır gibi sosyal medyadan herhalde.
Bunlar instagramda satılan çakma şeyler.
Gsstorenin ürünleriyle karşılaştırdığında hangisinin çakma olduğu tereddütü yaşanıyor sonra bizim store bunu yapamaz diyip geçiyorsun zaten.
Tasarım yapmak bu kadar zor olmamalı.

Altı üstü basic tshirt üzerine, düz renk üzerine uv baskı yapıyorsun. 300 bin liralık bir baskı makinesiyle millet tasarım ürünü diye basıp satıyor.
Deli dehşet sipariş alıyorlar biz hala ilkel yaşam formu gibi takılıyoruz

Bunlar instagramda satılan çakma şeyler.
Gsstorenin ürünleriyle karşılaştırdığında hangisinin çakma olduğu tereddütü yaşanıyor sonra bizim store bunu yapamaz diyip geçiyorsun zaten.
Tasarım yapmak bu kadar zor olmamalı.

Altı üstü basic tshirt üzerine, düz renk üzerine uv baskı yapıyorsun. 300 bin liralık bir baskı makinesiyle millet tasarım ürünü diye basıp satıyor.
Deli dehşet sipariş alıyorlar biz hala ilkel yaşam formu gibi takılıyoruz
Olabilir bilmiyorum puma logosu olduğu için onların hazırladığı bir tasarım olabilir gibi geldi.

Fotoğraf baskı t-shirt basmaktan vazgeçtiği gün, Gsstore’dan umudum olacak.

100. yıl formasında Türk bayrağını dikişli olacak şekilde ayarlamayan kişi her kimse onu saygı ve sevgiyle anıyorum. Yapıştırma nedir lan?

Formanın renkleri güzel duruyor, formada güzel olmuş, kötü değil ama futbolcuların giyeceği kumaş buysa sıkıntı

icardili pijama takımını aldım bile

14 haziranda verdiğim sipariş hala kargolanmadı bile. Tamam arada bayram vardı o bayram süresini beklemiyorum zaten ama amazondan cumartesi sipariş ettiğim ürün salı günü elime ulaştı bunlar hala kargolayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaçak forma operasyonu: 250 milyon liralık vurgun engellendi​

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla yurda getirilen 2024-2025 sezonuna ait Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş formaları ve eşofman takımlarına yönelik operasyon düzenledi.

1719402913413.webp

1719402935468.webp

Güngören ve Esenler'de belirlenen iş yerleri ve iki ayrı depoya düzenlenen operasyon sonucunda, piyasa değeri 250 milyon lira olan 180 bin 324 adet kaçak forma ve eşofman takımı ele geçirildi.

Kaçak ürünler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan yerleşkesinde sergilenirken, gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaçak forma operasyonu: 250 milyon liralık vurgun engellendi​

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla yurda getirilen 2024-2025 sezonuna ait Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş formaları ve eşofman takımlarına yönelik operasyon düzenledi.

Ekli dosyayı görüntüle 249711

Ekli dosyayı görüntüle 249712
Güngören ve Esenler'de belirlenen iş yerleri ve iki ayrı depoya düzenlenen operasyon sonucunda, piyasa değeri 250 milyon lira olan 180 bin 324 adet kaçak forma ve eşofman takımı ele geçirildi.

Kaçak ürünler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan yerleşkesinde sergilenirken, gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
konuya tam türk işi yaklaşım yapıyorum...

"Kesin Kadıköy tarafındandır bah fener ürünleri daha çok - EŞOFINMAN felanda var mankenli....kesin kadıköylü çete"

14 haziranda verdiğim sipariş hala kargolanmadı bile. Tamam arada bayram vardı o bayram süresini beklemiyorum zaten ama amazondan cumartesi sipariş ettiğim ürün salı günü elime ulaştı bunlar hala kargolayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siparişim bugün geldi üst medium alt 2xl yapacağınız işi seviyim işporta malı sanki

Geri
Üst Alt