GSStore Ürünleri

M-L beden hariç stokta var şu an retro forma

@Emrah Yıldırım
@Can BÜYÜK

edit: yazmaya gelmiyor yav yazana kadar 3 beden birden bitti 5 dakika sürmüyor.
Eyvallah sağolasın.

Ürün gelince haber ver diye mail adresimi bırakmıştım sisteme. Mail geldi hatta gördüm tam tıkladım bakmak için ürün yine bitmiş.

10 tane mi yüklüyorlar napıyorlar normal değil yav.

Yeni çıkan retro ürünlerden 1998-1999 forması hari diğer ikisi mağazada vardı ve istediğim beden olmadığı için başka mağazadan getirtiyorlar deneyip alacağım. Linkini paylaştığım ceket online sitede kötü duruyordu ama mağazada görünce aldım baya iyiymiş

Korkunç bir ciroya ulaştığını düşünüyorum, geçen yıl Süheyl hoca sanırsam 4 milyar TL demişti bu yıl o 10 milyar olmuştur. Yüzde 30'unu vs. halka arz etsek ne Riva ne Florya arazisine ihtiyaç kalmaz.

100. Yıl formasına Türk bayrağını yapıştırma yapan akla sabah akşam sövüyorum.

GSpara'nın ve uygulamanın bir avantajını görmeye başladık çok şükür.

Screenshot_20250508_140436_GS Plus.webp

Daha çeşitli retro formalar çıksın. 96-2000 arası. 2001 süper kupa forması. 2002 yilindaki fromalalar 2005 yüzüncü yil. 2012 elmander donemi sarı forma Falan

Güzel kampanyalar var bu arada. Seçili koleksiyonlarda bir alana bir bedava kampanyasından birkaç ürün aldım, maksat çorbada bizim de tuzumuz olsun. Totalde yaklaşık 1300 TL'ye geldi 4 ürün. Koton'da, LC'de filan bile düz tişörtler 700-800 TL arasından satılıyor ortalama. Üstelik ilk kez üye oluyorsanız, yüzde 10 daha indirim yapıyor. Tık sıkıntı, az beden var.

Ekran Alıntısı.webp

Onun haricinde 2 ve üzeri forma alışverişine de yüzde 25 indirim var.

Bu üründen alan var mı?

Kesimi nasıl? Bol mu? Large ve XLarge arasında kaldım çünkü

Screenshot_2025-05-14-11-13-07-609_com.android.chrome.webp

Geri
Üst Alt