GSStore Ürünleri

Siparişimizi verdik
Yeni sezon formaları nerede kardeşim.. Hadi ritim kaçmadan

1747601259237.webp

storemiz asiri boktan aga , psg falan ürünleri gordum mu icim geciyor
basit futbolcu tsortleride yok , 20 kadar değişik tsort var bende hatıra diye aldigim(yabancı), giymem de genelde ama bizim legend serisi mesela cogu les
pazar mali dg Versace tsortleri gibi renkli renkli , sade yapılır , sola bir arma ve isim yazılır futbolcuyla alakalı

gittiğimde yegenlere fallan ivir zivir alıyorum anca,

adamlar the real one şapkası yapmış storedan önce bizim store uyuyor yine

Kacar mi hasan sefim, dun aksam web sitesi guncellenir guncellenmez aldim 2 tane. Eski bayragima gore bir boy buyu(150x200 yoktu dun).

Kargo beklemedeyim.

Maalesef asiri kazik - normalde daha uygun fiyatlara sattiklarini biliyorum. Daha gecen yaz abime aldik floryadaki storedan 450 mi 550 liraya mi ne almistik 150x200 boyutunda. Osimhen parasina katki dedim gectim.

Hatta nalbura gittim pencere disina aparat vidalayacagim ucmasin etmesin saglam dursun diye. Kadikoyde muhim dalgalandirmak bayragi

Şu 1 milyon forma hedefine ulaşamamak bana koyuyor. Ne cimri taraftarımız var. Oysa Osimhen gibi forması alınacak futbolcı da var

Karınca kararınca yüklenmek lazım. Reflect studio kısa kollu beyaz tshirtlerden aldım 2 tane. Yeni nesil Florya/Riva arazisi olacak bu Mağazacılık A.Ş zamanı geldiğinde halka arz olacaktır çok büyüdü ve büyümeye devam edecektir ciddi yoğunlaşılması gereken bir nokta.

Geri
Üst Alt